xr:d:DAGB0KxET64:67,j:8610180843009638080,t:24040819

TikTok Turbo Masterclass!

Groei snel op TikTok door gebruik van mijn 5 stappen formule!

Ben je klaar om jouw TikTok een boost te geven en je aantal volgers exponentieel te laten groeien?
Leer mijn 5 stappen formule in nog geen 60 minuten.

22 April

Let’s Grow On TikTok

Ben je er klaar voor om die turbo aan te zetten in jouw TikTok?

Mijn 5 stappen formule werkt ALTIJD als je het volgt. Jij gaat in nog geen 60 minuten de volgende geheimen leren:

GEHEIM #1 : Hoe je ervoor zorgt dat jouw volgers steeds weer bij je terug komen om meer van je te weten en meerdere keren per dag jouw content bekijken! Niemand vertelt jou dit, maar ik zal het jou vertellen in de eerste 10 minuten van de masterclass.

GEHEIM #2: Zorg dat je jouw ideale klant SNEL bereikt, zodat je volgers krijgt, die kopen wat jij maar te bieden hebt. Het geheim om die betalende klanten vinden, zal ik onthullen tijdens de masterclass.

GEHEIM #3: Door deze ene tip kun je je bereik aanzienlijk vergroten en je volgersaantal exponentieel laten groeien. En het kost je nog geen 3 minuten per dag.

GEHEIM #4: Bouw vertrouwen tussen jou en je nieuwe volgers, door een aantal dingen te doen, waar anderen niet aan denken. Ik ga je vertellen wat andere ondernemers doen om mega te verkopen via TikTok.

GEHEIM #5: Ik geef je een sneak peek van TikTok's achter schermen. Ik ga je vertellen wat ik heb ontdekt, waardoor je gegarandeerd meer volgers krijgt en dus ook aanzienlijk meer gaat verkopen. De resultaten zullen verbluffend zijn in een veel kortere tijd.

Fotoshootdag Goes

Hi, ik ben Peggy, moeder van Mandy (18) en Thijs (7) en getrouwd met Patrick. Thijs is meervoudig beperkt, wat ervoor gezorgd heeft dat ik mijn eigen tijd wilde indelen, zodat ik er oor hem kan zijn, maar ook nog steeds mijn eigen geld kan verdienen.

Doordat ik ons leven met een zorgintensief kind ging delen op TikTok, ging er een wereld voor me open. In het begin snapte ik echt helemaal niets van TikTok. Het is ook een snel platform, maar gelukkig was mijn dochter daar om me wat wegwijs te maken. Maar zoals velen wellicht ook ervaren...., mijn dochter ging me veel te snel in het voordoen. Dus ben ik zelf in het technische gedoken en kreeg ik er lol in.

Mijn volgers groeiden in 3 jaar naar 80K, waar ik ontzettend trots op ben. In die 3 jaar heb ik met héél veel uitzoekwerk alle kneepjes van het vak geleerd en ben ik in de laatste 6 maanden nóg eens met ruim 10K gegroeid. Vanuit het content creator (influencer) zijn, ben ik daarnaast ondernemers gaan helpen om meer klanten te krijgen via TikTok. TikTok is nu eenmaal dé toekomst voor ondernemers!