Over mij

Hi!

Mijn naam is Peggy Kegel, getrouwd met Patrick en moeder van 2 geweldige kinderen. Dochter Mandy uit 2005 en zoon Thijs uit 2017 met een algehele ontwikkelingsachterstand van ongeveer 3 jaar, met dyspraxie en autisme.

Op TikTok (@peggykegel) laat ik ons leven zien als gezin, waarin Thijs, met zijn uitdagingen, centraal staat.

Ik ben online marketeer, influencer en blogger, die positief in het leven staat en andere moeders inspireert om niet alleen maar moeder te zijn, maar ook op te komen voor hun eigen ‘vrouw’ zijn met een eigen droom of passie. Ik help hen dan ook om naast hun huidige bezigheden, vanuit huis, een eigen (extra) inkomen op te bouwen.

In 2016 kwam er een netwerkmarketingbedrijf in de beauty, gezondheid, sport en wellnessbranche op mijn pad, die mij de mogelijkheid heeft laten zien om parttime te werken en een meer dan fulltime salaris te kunnen verdienen. Ik was ontzettend sceptisch, maar er was geen risico om te starten. Ik zag ook dat het bedrijf al tientallen jaren bestond, een familiebedrijf is en niet beursgenoteerd. Klonk mij solide in de oren, dus ben op een laag pitje begonnen naast een baan in loondienst. Met een investering van slechts 430 euro kocht ik een ‘business in een doos’. Dat is enorm verschil vergeleken met de duizenden euro’s die ik nodig had voor het opzetten van de hondenuitlaatservice wat destijds mijn eerste onderneming was. De producten die dit bedrijf in de markt zet, zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen het lichaam op allerlei manieren positief ondersteunen. Dat brengt vrijheid van lichaam met zich mee.

Werken waar, wanneer en met wie ik wil sprak mij ook heel erg aan. Ik ben geen ‘negen-tot-vijf mens’. Natuurlijk moet iedereen werken om je rekeningen te betalen, maar ga iets doen wat je écht leuk vind! Deze manier van werken geeft mij het meest optimale gevoel van vrijheid. Zo komen vrijheid van lichaam en geest bij elkaar.

Inmiddels ben ik zover dat ik volledig vanuit huis voor mezelf kan werken als De Vrijheidsmakelaar. Als netwerkmarketing professional, influencer en blogger.

Algemene voorwaarden
Retourbeleid

Wil je contact opnemen? Stuur dan een mail naar devrijheidsmakelaar@gmail.com.

De Vrijheidsmakelaar staat bij de KVK geregistreerd onder nummer 72713224, met btw-nummer NL001724259B93.


Let op: ons vestigingsadres is geen bezoekadres.
Havenstraat 109 2652BS Berkel en Rodenrijs

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je ook nieuwsgierig naar deze manier van werken en wil je weten of het bij je past? Of wil je eens kennis maken met de producten? Neem dan contact met me op.

Stuur een mail naar devrijheidsmakelaar@gmail.com en ik laat je graag zien waar ik zo enthousiast over ben en wie weet is het ook iets voor jou!