Aloe en Inkomen

Heb jij weleens gehoord van de kracht van aloë vera?

Aloë vera is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het sap van de aloë vera-plant bevat verschillende bioactieve stoffen die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid. Hier zijn enkele krachten en gezondheidsvoordelen van aloë vera:

 1. Huidverzorging: Aloë vera staat bekend om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen voor de huid. Het kan helpen bij het verminderen van huidirritaties, zoals zonnebrand, uitslag, eczeem en psoriasis. Het kan ook worden gebruikt om de huid te hydrateren, te verzachten en te verjongen.
 2. Wondgenezing: Aloë vera heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het versnellen van de wondgenezing. Het kan worden gebruikt op kleine snijwonden, schaafwonden, brandwonden en insectenbeten om het genezingsproces te bevorderen en het risico op littekens te verminderen.
 3. Spijsvertering: Aloë vera-sap kan gunstig zijn voor het spijsverteringssysteem. Het kan helpen bij het verminderen van maagzuur, brandend maagzuur en spijsverteringsproblemen zoals prikkelbare darmsyndroom (PDS). Het kan ook helpen bij het bevorderen van een gezonde darmflora en het verlichten van constipatie.
 4. Immuniteit: Aloë vera bevat antioxidanten die het immuunsysteem kunnen versterken en helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam. Het kan ook ontstekingsremmende eigenschappen hebben, waardoor het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.
 5. Voedingsstoffen: Aloë vera bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren. Het kan helpen bij het aanvullen van voedingsstoffen in het lichaam en het bevorderen van algemene gezondheid en welzijn.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel aloë vera veel voordelen heeft, het voor sommige mensen allergische reacties kan veroorzaken. Het is altijd het beste om een patch-test uit te voeren op een klein deel van de huid voordat u aloë vera-producten op grote schaal gebruikt. Daarnaast is het raadzaam om bij ernstige gezondheidsproblemen een arts te raadplegen voordat u aloë vera als behandelingsoptie overweegt.

Neem eens een kijkje in de aloe vera shop en laat me je helpen te shinen met jouw gezondheid.

Extra Inkomen

Met veel passie zet ik mij in om vrouwen én moeders met een zorgintensief kind in beweging te krijgen, goed voor zichzelf te zorgen en een eigen inkomen te creëren. Hoe heerlijk is het om eigen keuzes te maken, weer mee te doen in de maatschappij, weer VROUW te zijn ipv alleen maar moeder van…

Als ik het kan, kan jij het ook!

Onze aloe vera en bijen producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden door middel van business owners (consulenten) in de markt gezet. Deze producten helpen je om jezelf te voeden, om fitter te worden, minder moe te zijn:

WAT BRENGT HET JOU

Financiële fitheid:
✔️ Jouw eigen inkomen waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoeveel jij werkt, vanuit huis, met leuke collega’s

Fysieke fitheid:
✔️ Gebruik jij al natuurlijke hoogwaardige producten, waardoor je energieker bent?

Mentale fitheid:
✔️ Wees lief voor jezelf
✔️ een frisse positieve Mindset dat jij alles kan wat je wil bereiken
✔️ Omring je met mensen die jou zien, je horen, in jou geloven en je liften


PS: Heb jij geen zorgintensief kind dan ben je natuurlijk óók van harte welkom om informatie op te vragen over mijn andere manier van werken.

Ambitie

Wij zoeken doorzetters die ondernemend zijn, flexibel willen werken en op eigen benen willen staan. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt ons businessmodel je aan? Wil jij graag een bijverdienste, een vervangend inkomen of een bovengemiddeld inkomen verdienen en daarnaast volledige vrijheid en flexibiliteit? Wij hebben plek!

Wij maken geen onderscheid in vooropleiding, achtergrond, godsdienst of leeftijd. Als jij de ambitie hebt om te veranderen dan helpen wij je daarbij. We maken een plan van aanpak op basis van jouw ambitie en tijd. Naast persoonlijke begeleiding, trainingsdagen en een werkboek, die je stap voor stap uitleggen wat te doen, bieden we een website met een eigen URL, een webshop en diverse apps.

Wij bieden ondersteuning bij de diverse mogelijkheden, net wat bij jouw ambitie past:

Retailer

 • €200,- tot €500,- p/m
 • Eigen gebruik producten
 • Aanbeveling aan medegebruikers.

Teamleider

 • €1500,- tot €2500,- p/m
 • Klein team van enthousiaste collega’s en medegebruikers.

Topcoach

 • Vanaf €4000,- p/m
 • Oneindige extra mogelijkheden, zoals autoplan, internationale reizen en een deel van de bedrijfswinst.
 • Coach je teamleden naar teamleiders
 • Wereldwijd

Word jij mijn nieuwe collega?

Wij begrijpen dat wat wij doen, niet voor iedereen is en dat is natuurlijk prima.

Een ieder is nu eenmaal verschillend.

Maar ben jij nieuwsgierig en op zoek naar vrijheid op wat voor manier dan ook?

Dan nodig ik je graag uit om elkaar beter te leren kennen

Businessmodel

Wij beschikken over een uniek businessmodel en hebben ruim 40 jaar de praktische ervaring om mensen te helpen financieel onafhankelijk te worden van banen en werkgevers en daarmee een onbezorgde toekomst te creëren. 

Wij kunnen met name iets betekenen voor mensen die zich herkennen in een of meerdere van onderstaande situaties:

 • Je gaat met tegenzin naar je werk
 • Je huidige onderneming regeert jouw leven
 • Je wilt financieel meer dan wat je huidige baan of onderneming je nu oplevert
 • Je maakt niet volledig gebruik van je potentieel in je huidige functie
 • Je wilt meer vrijheid, de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen
 • Je wilt zekerheid van een financiële en zakelijke buffer?
 • Je maakt je zorgen over je (toekomstige) pensioen
 • Je beseft dat tegenwoordig niemand meer zeker is van het behoud van een baan en dat je ook op een dag werkeloos kunt zijn.

Kortom, je zoekt een oplossing. Je weet misschien niet precies hoe of wat, maar je wilt wel graag het heft in eigen handen nemen.

Dan is ons businessmodel een mooie kans voor jou. Bij ons is iedereen gelijk en we bieden iedereen dezelfde mogelijkheden.

Het resultaat heb jij echter zelf altijd in handen: hoe gemotiveerder je bent en hoe meer je doet, hoe meer je eruit haalt.

Voor iedereen in ons team geldt:

 • Je bent je eigen baas en deelt je eigen tijd in
 • Je bepaalt zelf waar je werkt en met wie
 • Je werkt samen met enthousiaste collega’s waarin iedereen, op zijn eigen manier, wil groeien
 • Je hebt de mogelijkheid tot persoonlijk advies en begeleiding
 • Je krijgt toegang tot kwalitatief hoogwaardige producten en leerzame trainingen
 • Je hebt geen verplichtingen, zoals rapporteren aan een baas of het doen van grote investeringen

Afhankelijk van je eigen doelstellingen en dromen kan je het werk combineren met een vaste baan of onderneming of er direct fulltime mee aan de slag gaan. Het aantal uren bepaal je namelijk zelf. Alles is mogelijk zolang je zelf in je eigen kracht gelooft!

Teamwork

Al ruim 15 jaar is ons team actief en succesvol met netwerkmarketing. Onze ervaring leert dat 90% van de mensen in Nederland geen idee heeft wat netwerkmarketing is en wat het mensen biedt.

Ons team bestaat uit meerdere mensen met zeer uiteenlopende karaktereigenschappen. Stuk voor stuk individuen die op zoek waren naar verandering en nog nooit hadden gehoord van netwerkmarketing. In de Benelux werken wij al 20 jaar met het sterke business model van Forever Living Products, marktleider in natuurlijke gezondheidsproducten op basis van pure Aloë Vera.

Wij waren allemaal zeer onder de indruk van het netwerkmarketingbedrijf waarmee wij kennis maakten:

 • Bestaat al ruim 45 jaar
 • Niet beursgenoteerd
 • Schuldenvrij
 • Familiebedrijf
 • Actief in ruim 160 landen
 • Financieel zeer krachtig – omzet ruim 3 miljard en een vermogen van ruim 1 miljard
 • Wereldspeler in de gezondheidsindustrie met kwalitatief hoogwaardige producten die iedereen elke dag al gebruikt.

Wij waren allen zeer verrast dat het bedrijf géén verkopers zoekt, zodat we niet met producten hoeven te ‘leuren’ bij familie en bekenden. Ook waren wij waren zeer onder de indruk van de volgende bijzondere mogelijkheden:

 • Een inkomstenbron die een bovengemiddeld niveau kan bereiken.
 • Een blijvende inkomstenbron die zelfs overerfbaar is op jouw kinderen.
 • Een inkomstenbron die een passief karakter kan krijgen en dus doorgaat terwijl je minder werkt. 
 • Diverse extra’s waaronder een winstdelingsregeling, betaalde reizen incl. zakgeld en een autoplan.
 • Parttime op te bouwen, zelfs naast een fulltime baan, waardoor je jouw huidige inkomstenbron niet op het spel hoeft te zetten. Flexibele uren waarbij je vanuit huis werkt.

Kortom, niemand van ons kende dit bedrijf en deze unieke werkwijze. Maar ieder van ons zag direct dat wij hiermee voor onszelf, binnen een afzienbare periode, absolute vrijheid en onafhankelijkheid konden realiseren. Uiteraard ieder met onze eigen doelstellingen