Creëer je eigen Wi-Fi hotspot op vakantie

Creëer je eigen Wi-Fi hotspot op vakantie

‘Mam, mag ik je hotspot?’ is de meest gehoorde vraag op vakantie. Razendsnel ga je door je internetbundel heen, doordat de kids gebruik maken van jouw hotspot op vakantie. En het is vaak supertraag, door de slechte ontvangst. Je durft ook nog wel je bundel op te waarderen, maar wanneer je thuiskomt na een heerlijke vakantie, schrik je van de hoogte van je telefoonrekening. Vanaf nu kan het anders. Creeer je eigen Wi-Fi hotspot op vakantie met de FRITZ!Box 6850 5G.

Wi-Fi hotspot op de camping

Thijs zit graag op zijn iPad, net zoals ieder ander kind. Voor Thijs is het ook echt ontprikkelen na een drukke dag, of de dag even rustig opstarten met het scrollen door YouTube. Zo ook op vakantie. Terwijl ik dit schrijf, zitten we op een camping in Frankrijk, waar er animatie en begeleiding is voor kinderen met en zonder beperking. Dus ook hier is het van belang dat Thijs even lekker kan ontprikkelen op zijn iPad. Tot voor kort ging dat dus op de hotspot van Patrick of van mij, maar deze vakantie mogen wij de FRITZ!Box 6850 5G uitproberen. Onze eigen Wi-Fi hotspot op de camping.

AVM FRITZ

Ik kwam AVM tegen op de blogboot met het thema: Happy Summer. Het is een van origine Duits bedrijf, die internet oplossingen biedt. Blij verrast was ik, toen Erik en Yassine vertelden over de mogelijkheid om je eigen Wi-Fi hotspot te creëren op de camping. Niet alleen voor Thijs belangrijk om een goede netwerkverbinding te hebben, maar natuurlijk ook voor mijzelf om mijn TikTok filmpjes te uploaden, mijn blogs te kunnen schrijven en mijn andere social media kanalen te onderhouden. Oké, Patrick vindt het ook fijn om zijn spelletjes op de iPad te kunnen spelen en fatsoenlijk naar sport te kunnen kijken, haha.

@peggykegel

Het eerste wat je altijd hoort van je kids….Mag ik je hotspot?? Dat hoeft nu niet meer met de FRITZ!Box voor op de camping!! Supersnel internet met je box en een prepaid datasimkaart, die je koopt in het land waar je bent. Zo blij mee!! #knuffelthijs #vakantie #frankrijk #internet #fritz #gekregen

♬ Like This – R.A.E

FRITZ!Box 6850 5G

De FRITZ!Box 6850 5G is de ideale oplossing voor een optimale benutting van de capaciteit. De FRITZ!Box biedt een snelle breedbandtoegang via 5G. Met het vertrouwde gemak verbindt de FRITZ!Box 6850 5G alle computers, smartphones, tablets, televisies, printers en andere netwerkapparaten. De FRITZ!Box is eenvoudig in te stellen en kan zonder hulp van een technicus worden geïnstalleerd, zodat je snel en ongecompliceerd van een internetverbinding met krachtige Wi-Fi kunt genieten. Zelfs ik kan het!! Het is één keer de FRITZ!Box 6850 5G bestellen en je hebt er jaren plezier van. En ga je op vakantie, dan neem je het mee en hoef je dus alleen een prepaid data simkaartje te kopen van het land waar je op dat moment bent. Wij gaan in ieder geval nooit meer zonder de FRITZ!Box 6850 5G op vakantie.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *