Blogboot met thema: Fun - Blogboot met thema: Fun

Blogboot met thema: Fun

Afgelopen week mocht ik weer met een aantal andere bloggers een rondje varen door de Amsterdamse grachten. Dit keer had de blogboot het thema: Fun. Met tien bloggers en twee gastsprekers klommen we aan boord van Starboard, die ook tijdens Amsterdam Light Festival rondvaart. De blogboot wordt telkens georganiseerd door Marstyle. Zij zorgt er altijd voor dat er leuke merken en items aan boord zijn. En zo ook deze keer.

Scrub en Rub

Hennie was als eerste gastspreker aan de beurt. Zij liet 4 heerlijke geuren zien, voelen en ruiken van het merk: Secret, Bliss, Magical en Mystery. We kregen geurkaartjes uitgedeeld, waarop we de 4 geuren in bodymist konden ruiken. Daarna was de body butter aan de beurt om te voelen en ruiken. En als laatste ging de body scrub rond. De producten van scrub en rub zijn vrij van siliconen en kleurstof. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor jouw spa beleving in huis.

1944 Paris

Wist je dat in op 21 april 1944 de vrouwen in Frankrijk stemrecht kregen? Daar heeft dit cosmeticabedrijf haar naam aan ontleend. Hennie is ook vertegenwoordiger van dit merk en vertelde er dan ook enthousiast over. Alle producten van 1944 Paris zijn vegan, behalve de lippenstift. We kregen een goodiebag met een mascara en een nagelvijl er in.

Portland, Oregon

Vincent van PR bureau Buro Six, was de tweede gastspreker en vertelde over de reisbestemming Portland in Oregon, Verenigde Staten. Ik ben weleens in Canada geweest, maar nog nooit in de VS. Na het enthousiasme van Vincent, heb ik Portland wel op mijn wensenlijstje gezet. Hij vertelde over de prachtige kustlijn, gebergten, meren en bossen. Op een aantal plaatsen in Oregon leven mensen echt nog volgens het cowboy-principe. In september is het rodeo-seizoen en als je daar eens naartoe wil, dan dien je je ook als een echte cowboy te kleden en te gedragen. Het programma Wie Is De Mol is er in 2017 geweest. Misschien heb je dat seizoen gezien?

Moose Färg

In de goodiebag zat een blikje verf van het Zweedse merk Moose Färg. Deze matte houtverf zorgt ervoor dat je hout kan blijven ademen. De verf trekt helemaal in, zodat de houtnerf ook echt zichtbaar blijft. Het is een verf, die al dekkend is na 2 lagen en is ook millieuvriendelijk en makkelijk afneembaar. Fijne verf voor de echte klusser.

Lees ook de vorige editie van de blogboot met het thema: vakantie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *