Spiritualiteit en zelfontwikkeling - Peggy Kegel

Spiritualiteit en zelfontwikkeling

Mensen in mijn omgeving weten dat ik spiritueel ben en graag aan mezelf werk. Dat gaat natuurlijk niet altijd zonder slag of stoot, want er is vaak een gebrek aan tijd. Maar in gesprekken met mijn vriendinnen komt er toch naar voren, dat ik onbewust altijd wel bezig ben met spiritualiteit en zelfontwikkeling. Ik probeer van mijn fouten te leren en vooral meer te voelen. Onderstaande boeken vind ik dan ook een aanrader op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Ayurveda praktisch toepassen

In dit boek ontdek je de oeroude Indische wijsheid van Ayurveda. Dit is een holistische geneeswijze, die zich richt op het herstellen van het evenwicht in je lichaam en geest. Ayurveda wordt al duizenden jaren beoefend in India en steeds meer mensen van over de hele wereld raken bekend met deze holistische geneeswijze. Met Ayurveda leer je luisteren naar je lichaam en word je gezonder, gelukkiger en meer in balans. Ga je zelf met dit boek aan de slag of wil je het iemand cadeau geven, dan kun je het hier bestellen.

Het boeddhisme eenvoudig uitgelegd

Met dit boek leer je de principes van het boeddhisme toepassen in het dagelijks leven. Je leest hier over karma, veranderlijkheid, mededogen en meditatie: de pijlers van het boeddhisme. Met dit boek leer je te mediteren. En nee, dat is niet zweverig. Je kunt hierdoor jezelf en anderen beter begrijpen. Kies jij voor de handreikingen vanuit het boeddhisme, dan kun je dit boek hier bestellen.

Holistisch leven voor beginners

Hou je meer van yoga, reiki, mindfulness en dankbaarheid, dan zal dit boek perfect bij jou passen. Je vindt hier een overzicht van populaire en doeltreffende therapieën, methodes en praktijken om op een natuurlijke manier aan je gezondheid en welzijn te werken. Met dit boek leer je zorg dragen voor je lichaam en geest op een natuurlijke manier. Ga jij voor een holistische aanpak, dan kun je het boek hier bestellen.

Geluk zit in kleine dingen

Dit is een heel leuk creatief dagboek voor meer positiviteit in je leven. In dit vrolijk gekleurde boek kun je je dankraarheden opschrijven. Dit heeft een bewezen gunstig effect op je mentale en fysieke welzijn. Je kunt tevens je emoties kwijt, omdat er ruimte is om lekker te tekenen en te kleuren. Ik word al vrolijk als ik naar het boekje kijk. Ook dit geluksdagboek is hier te koop.

De weg naar je levensdoel

Als laatste wil ik je dit boekje met orakelkaarten aanbevelen. Je vindt in dit doosje 42 geïllustreerde kaarten met bijbehorend boekje om je te helpen je levensdoel te ontdekken. De schrijfster Isabelle Cerf wil je met orakel begeleiden naar meer inzicht in jezelf om zo meer te weten te komen over je zielsmissie. Maak verbinding met je innerlijke zelf, met wie je werkelijk bent, door dit orakel hier te bestellen.

Tot slot

Met deze boeken wil ik je een handreiking doen om meer naar jezelf te luisteren en meer van jezelf te leren. Je kunt ieder boek apart gebruiken, maar het kan ook geen kwaad om ze allemaal te lezen. Van elk boek steek je iets op en ik hoor graag wat het jou gebracht heeft.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *