Boekenvoordeel op de Blogboot

Boekenvoordeel op de Blogboot

Jaaaa, het was weer tijd dat we gingen varen met 12 bloggers, onder de bezielende leiding van Marguerita van Unicorn Experience. Deze keer was de (online) winkel Boekenvoordeel op de Blogboot om ons te inspireren met allerlei leuke dingen om te doen tijdens je vakantie. Van boeken, via knutselspullen, naar spelletjes. Als je lekker creatief en ontspannen je vakantie door wil komen ga dan eens even (online) shoppen bij Boekenvoordeel voor jou, je man en/of je kids.

@peggykegel

Met 12 bloggers mochten we weer mee met @Marguerita op de blogboot, die deze keer geheel in het teken stond van @BoekenVoordeel. Terwijl @starboardamsterdm ons door de grachten van Amsterdam voer, deden wij het superleuke spel Hitster en kregen we een workshop armbandjes maken van haakfluencer Dennis (dendennis). Wendy Brokers was ook mee en vertelde ons over haar boek ‘Niet zonder jou’ en alle andere boeken, die zij schreef en nog gaan uitkomen. Dankjewrl voor deze leuke dag!!Het was weer supergezellig!! En de goodiebag was ook weer supergoed gevuld!! Ben jij blogger of contentcreator? Dan kun je een volgende keer ook mee 😊 #blogboot #oppad #blogger #bloggerevent #contentcreator

♬ Higher Love – Ben Fox

Artis bekijken vanaf de boot

De blogboot is altijd in samenwerking met Starboard Amsterdam, die met hun elektrische boten alle hoeken van de Amsterdamse grachten kent. Zo varen we deze keer langs dierentuin Artis, waar je vanaf de boot, onder andere, de giraffen kunt bewonderen. Op deze twee uur durende vaart, werden we ook deze keer weer goed verzorgd met een lekkere borrelplank en drinken. Als je nog eens naar Amsterdam gaat, overweeg dan om met Starboard Amsterdam te verkennen.

Spelletje Hister op de blogboot

Na een introductierondje van alle aanwezigen op de boot, begonnen we met het spel Hitster Summer Party. Het originele spel kende ik al, maar deze uitgave bevat alle zomerhits van de afgelopen decennia. ‘Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. Draai de muziekkaart om. Heb je het jaartal goed geraden? Dan hou je de muziekkaart om je tijdlijn verder mee uit te bouwen’. Wie 10 kaartjes op rij heeft, die is de winnaar.

Creatief ontspannen met Boekenvoordeel

Eric en Mariska waren aanwezig op de blogboot namens Boekenvoordeel en vertelden over de huidige ontwikkelingen en de verandering van uitstraling van de fysieke winkels. Haakfluencer DenDennis was ook aanwezig op de boot. Hij doet de grafische vormgeving bij Boekenvoordeel en is auteur van wel 16 haakboeken. Hij gaf ons een heuse workshop armbandjes knopen met de Kumihimo schijf. Ontzettend leuk om te zien hoe ieder van ons ermee bezig was. Bij Boekenvoordeel kun je terecht voor heel wat creatieve invulling van je tijd, zoals diamond painting, knutselspullen, armbandjes maken, borduursetjes, maar ook voor puzzels, teken- en knutselspullen.

‘Niet zonder jou’ van Wendy Brokers

Last but not least was Wendy Brokers aan de beurt om te vertellen over haar ‘New Adult’ Eindeloos serie. Het boek wat we allemaal mee kregen was ‘Niet zonder jou‘. Een aangrijpend verhaal over twee tieners, die verliefd op elkaar worden. Wendy wilde haar boek ook nog voor ons signeren. Ze heeft nog veel meer geschreven en er komt ook nog heel wat aan wat nog uitgegeven gaat worden. Een ontzettend leuke vrouw om te leren kennen en natuurlijk is haar boek ook verkrijgbaar bij Boekenvoordeel.

Boekenvoordeel goodiebag

We kregen een ontzettend goedgevulde goodiebag mee om ons te vermaken in onze eigen zomervakantie. Nou, dat gaat wel lukken. Wij gaan 4 weken naar Frankrijk, waar we, net als vorig jaar, onze vouwwagen neerzetten op een camping, speciaal voor kinderen met een beperking. Ik heb heel veel zin om het Hitster Summer Party spel en Rummikub Express met mijn vakantieburen te gaan spelen. En natuurlijk de boeken Niet zonder jou en De verloren dromen van Valeria te lezen bij het zwembad als onze Thijs bij de animatie is. Thijs zal zich wel gaan vermaken met Het reuze stickerboek Voetbal. Wij gaan onze vakantie wel door komen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *