Bonne Maman Pindapasta

Bonne Maman Pindapasta

Ken je die heerlijke jam in die glazen potjes met rood-wit geruite deksel? Ja, dat zijn de bekende jampotten van Bonne Maman. Maar wist je dat ze sinds kort ook een nieuwe spread aan het assortiment hebben toegevoegd? De Bonne Maman Pindapasta mét of zonder pindastukjes. Wij kregen beide smaken opgestuurd om uit te proberen.

Pindakaas of pindapasta?

Bij het openen van de beide potjes, zag ik al direct waarom ze het pindapasta noemen. De textuur is zo zacht, dat het lijkt op de hazelnootpasta. Zo romig en makkelijk smeerbaar. Toen ik Thijs de potjes liet zien, wilde hij gelijk die mét stukjes pinda proberen. Hij wilde een klein beetje op zijn vinger om het zo op te eten, maar hij mag niet met de vinger in de pot. Ik had een klein lepeltje gepakt en deed het in zijn mond. Zijn ogen begonnen te stralen. Toen ik het op zijn brood smeerde, kon hij niet wachten om het te eten. Hij at nog nét z’n vingers er niet bij op.

Een ware smaaksensatie

De pindapasta van Bonne Maman heeft een zachte smaak en is 100% natuurlijk en palmolievrij. Het is verkrijgbaar in twee varianten, zoals eerder gezegd: ‘romig én zacht’ en ‘met stukjes pinda’. De pinda’s zijn licht geroosterd zonder vliesjes, waardoor ‘het bittertje’ eruit is. Heerlijk voor op de boterham, maar kan ook goed gebruikt worden in smoothies of in lekkere bakcreaties, zoals yoghurt bark. Wij zijn in ieder geval fan. Van de jam, de hazelnootpasta en nu ook de pindapasta.

Yoghurt Bark met pindapasta en hazelnootpasta

Ingrediënten en benodigdheden 

1 Meng de yoghurt met de honing of poedersuiker en verdeel de yoghurt over een met bakpapier beklede bakplaat. Hak de chocolade fijn en smelt au bain-Marie.

2 Swirl de gesmolten chocolade, pindapasta en hazelnootpasta door de yoghurt. Hak de pinda’s en hazelnoten grof en strooi ze met de pretzels over het mengsel. Zet minimaal 3 uur in de vriezer. Breek in stukken voor serveren.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *