De lekkerste drop ooit

De lekkerste drop ooit

Als moeder van een zorgintensief kind, heb je het al zwaar genoeg. En ik kan het weten, want ik ben zelf mama van onze zorgintensieve Thijs. Omdat het leven veel ups en downs bevat, mag je jezelf daarom best eens verwennen met iets lekkers. Ik ben gék op chips en drop en af en toe trek ik me even terug met een zak van het een of het ander. En als ik voor drop ga, dan kies ik natuurlijk de lekkerste drop ooit.

Klepper en Klepper; De beste drop ooit

Ongeveer een jaar geleden ben ik de drop van Klepper en Klepper tegen gekomen. Zij maken drop zonder gluten en gelatine. Vader en zoon Klepper maken in 2015 hun eerste jubileumdropje. Klepper senior staat al vanaf 1990 met een snoepkraam op de markt in Alkmaar, maar hoe leuk is het om samen met je zoon de beste drop ooit te maken. Zij hebben dan ook gekozen om hun drop niet in supermarkten te verkopen. Zij kiezen ervoor om hun drop te verkopen in een speciaalzaak bij jou en mij in de buurt. En echt, ik ben fán!

Klepper en Klepper feestelijk ingepakt

De smaken van Klepper en Klepper drop

Klepper en Klepper maken 5 verschillende smaken drop. Volzoet, Mildzout, Honing, Laurier en Pittig zout. Doordat er geen gelatine in zit, is de drop vegan. Behalve de Honing, want daar heb je bijtjes voor nodig. De honingvariant is dan ook vegetarisch en bevat maar liefst 12% puur natuurlijke honing. Echte Nederlandse honing. Het tarwezetmeel is vervangen door aardappelzetmeel, waardoor de drop ook glutenvrij is. Wat er wél in zit is heel veel liefde en dat proef je er dan ook van af. Pittig zout is de smaak, die er in 2022 het laatste bij is gekomen. Ik heb van interne bronnen vernomen dat er vanaf 23 mei een nieuwe smaak bij komt. Welke denk jij dat het is?

De beste drop in duurzame zakken

Klepper en Klepper willen niet alleen de beste drop, maar ook de beste verpakking. Zo ontwikkelden zij een volledig composteerbare verpakking. Deze verpakking is gemaakt van bioplastic, een kunststof vervaardigd uit plantaardig materiaal. In dit geval cellulose. Op de verpakking zie je het vegan logo (behalve bij de honing) én het FSC logo. Tevens koopt Klepper en Klepper hun ingrediënten in bij lokale ondernemers en zorgen zij voor een minimale ecologische footprint.
Ik ben blij dat Thijs niet van drop houdt. Dan kan ik de drop van Klepper en Klepper kopen om mezelf in mijn me-time momentjes te verwennen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *