Blogboot met thema: Groen buiten

Blogboot met thema: Groen buiten

Wat is het toch heerlijk als het voorjaar weer begonnen is! De bloesem groeit weer aan de bomen en het ruikt weer lekker fris buiten. Ook is het weer de tijd om de tuin een fikse schoonmaakbeurt te geven. Gelukkig mocht ik mee met de blogboot met thema: Groen buiten. Kwam dat even goed van pas!

Blogboot Groen Buiten

Ik heb al vaker meegevaren met de blogboot. Zo was ik onder andere bij ‘Blogboot Lekker Leven‘ en ‘Blogboot Happy Summer‘. En nu dus helemaal in het thema van Groen buiten. Marguerita organiseert de blogboot altijd en dan nodigt ze PR bureaus of merken uit, die over hun merk of product iets willen vertellen. We varen met een elektrische boot van Starboard Boats door de grachten van Amsterdam onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. We kwamen nu ook eens langs Artis, die route had ik nog niet eerder gevaren. Het was echt een extraatje om de olifanten en het nieuwe leeuwenverblijf te zien vanaf het water. Starboard is echt een aanrader als je Amsterdam eens vanaf de boot wil zien.

@peggykegel

1x in de zoveel tijd mag ik mee met de blogboot. @Marguerita organiseert dit samen met @starboard.amsterdam voor bloggers en influencers/content creators. PR bureaus en andere merken promoten hun product en wij schrijven er een blog over en maken content voor social media. Dit keer was het thema ‘Groen Buiten’, waarbij de merken Biesbosch linie, Perswinkel, Happytowels, SophieRoels en Confidence for All de goodiebag goed gevuld hadden. Het tuingereedschap merk Gloria was zelf aanwezig op de boot (samen met PR Matters) en gaf een presentatie over hun tuinproducten. Binnenkort meer op mijn blog!! #oppad #blogboot #bloggers #influencers #contentcreators

♬ Traveling – Melodion

In de Gloria

Het Duitse merk Gloria huis en tuin was op de blogboot om hun tuingereedschap te promoten. Gloria bestaat al ruim 75 jaar en staat bekend om hun hoogwaardige sproeiers en innovatief tuingereedschap. De producten zijn te herkennen door hun citroengele kleur met azuurblauwe letters. Op de blogboot hadden ze de Multibrush, de Weedbrush en de Finecut meegenomen om te laten zien. De weedbrush is bedoeld voor het onkruid tussen je tegels te verwijderen en de finecut is handig om je graskanten te knippen. De Multibrush is een onkruidverwijderaar én schoonmaakborstel in een. Die mag ik binnenkort testen, dus daar komt een geheel nieuwe blog over. Voor nu ben ik al helemaal happy met de fijnsproeiers. Eerder kreeg ik over de post al de 1 liter sproeier en in de goodiebag zat de 500 ml sproeier.

ConfidenceForAll

Vind jij het fijn om je comfortabel te voelen in de zomer, zonder dat je zweetplekken en nare geurtjes hebt? Het ondergoed en de shirts van ConfidenceForAll hebben pads, die effectief zweet en geur neutraliseren. Zo voel je je de hele dag fris en zelfverzekerd. ConfidenceForAll is de eerste webshop voor anti zweet shirts in de Benelux. Er zijn shirts, tops en ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. Als je een bestelling doet in de webshop wordt de verzending gedaan door jonge mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Iets waar mijn hart natuurlijk altijd een sprongetje van maakt, omdat wij zelf een zorgintensief kind hebben. In mijn goodiebag van de blogboot zat een ConfidenceForAll shirt in huidskleur. Andere goodiebags hadden een shirt of een top.

Biesbosch Linie

Voor als je nog nooit in de Biesbosch bent geweest dan raad ik je van harte aan om eens een kijkje te gaan nemen. Rust en ruimte, stoere forten, vestingen en Brabantse gastvrijheid: dat is de Biesboschlinie. Je kunt de natuur ervaren en de cultuur opsnuiven. Je kunt er wandelen en fietsen, maar ook kanoën en kajakken door de prachtige natuur. Bezoek ondertussen de forten en kom onderweg bevers tegen. In de Blogboot goodiebag zaten de wandel, fiets en kano routekaarten én heerlijke pannenkoekmeel van Korenmolen Nooit Gedagt te Woudrichem.

Happy Towels Hamamdoeken

Nóg een grote verrassing in de Blogboot goodiebag. De extra grote hamamdoek van Happy Towels. Deze is wel 2.10m lang! Daar wordt ik blij van, want ik ben natuurlijk zelf ook groot (en breed). Deze hamamdoeken zijn gemaakt van duurzame bamboe en binnenkort wordt het bamboe vervangen door Lyocell. Lyocell is gecertificeerd met het EU Ecolabel voor hoge milieunormen gedurende de hele levenscyclus. De hamamdoeken van Happy Towels zijn niet alleen supermacht, maar ook nog eens in prachtige trendy kleuren. En bij elke verkoop gaat er 2 euro van de opbrengst naar stichting ‘Papa laat me naar school gaan’. Dit is een organisatie, die studiebeurzen verstrekt aan meisjes in Turkije, die zonder deze steun op hun 14e van school gehaald zouden worden.

Volgende blogboot editie?

Er wordt regelmatig een blogboot georganiseerd. Ik vond het deze keer weer zeer geslaagd. En het was gezellig om de andere bloggers weer te zien. Ben je blogger of content creator en wil je ook eens mee? Neem dan contact op met Marguerita, dan zie ik je misschien een volgende keer.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *