Kleurblok voor de Paasdagen

Kleurblok voor de Paasdagen

Over precies twee weken is het alweer Pasen. De bloesem zit alweer in de boom en de krokussen en narcissen groeien alweer uit de grond. Zo’n gezellige tijd, vind ik het! Ook kijk ik weer uit naar de The Passion op 28 maart op tv. De kinderen hebben weer een paar dagen vrij van school met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Een tijd van eieren zoeken, eieren verven en andere creatieve dingen. We gaan met Thijs wel eieren zoeken, maar verven vind ik teveel gedoe voor die 2 seconden aandacht, haha. Ik heb voor hem een leuk kleurblok voor de Paasdagen.

Eieren zoeken met Pasen

Net zoals vorig jaar, gaan we eerste paasdag naar opa en oma (mijn moeder en haar man). Opa zal eieren verstoppen in de grote tuin. En Thijs zal samen met mij of Patrick ze gaan zoeken. Vorig jaar deden we dit voor het eerst en Thijs vond het geweldig! Kijk maar eens naar dit filmpje.

We hopen dit jaar dat het zonnetje ook tevoorschijn komt. Maar ach, eieren zoeken, kun je ook in de regen.

Kleurblok met uitscheurbladen

Voor Thijs heb ik een ontzettend leuk blok met allemaal kleurplaten. Natuurlijk in het thema van Pasen. Er zitten echt schattige tekeningen bij van hazen, kuikentjes, paaseieren, ze komen allemaal voorbij. Je komt er echt helemaal van in de paasstemming. En het leuke is dat je de kleurplaten er heel makkelijk uit kunt scheuren. Zo heb je jouw keuken binnen no time volhangen met mooie creaties van jouw kleintje. Wij gaan een mooie kleurplaat inkleuren en die aan opa en oma geven. Sssst, niet verder vertellen hoor! Mocht te laat zijn voor de winactie hieronder, dan kun je dit kleurblok voor Pasen bestellen via Bol.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van dit superleuke kleurblok voor de Paasdagen weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

 • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
 • Je kunt meedoen t/m 24 maart 2024
 • Na 24 maart kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
 • Op 25 maart wordt het boek verstuurd, zodat je deze nog vóór de Paasdagen in huis hebt.
 • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

4 thoughts on “Kleurblok voor de Paasdagen

 • Leuk voor mijn kinderen. Ik vind de Paasdagen de gezelligste feestdagen van het jaar, voorjaarsweer, fijn naar buiten met de kinderen. Eieren verstoppen en zoeken, brunchen met de opa’s en oma’s. Eieren verven, paas knutselen etc

  • Judith Hellinga-Ahmed says:

   Ik zou heel graag dit superleuke kleurboek voor Pasen willen winnen.Het zou hier heel goed van pas komen voor mijn 3 opvang kindjes van mijn gastouderopvang en mijn eigen 3 kinderen.Ze zijn hier gek op kleuren.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *