Is wasparfum een hype?

Is wasparfum een hype?

Vind je het ook niet heerlijk als jouw was lekker fris gewassen uit de machine komt? Ik vind dat echt heerlijk, al vind ik dat je snel went aan de geur van je wasmiddel. Maar ja, hoe los je dat op? Ik zag al vaker wasparfum op social media voorbij komen, maar ik had daarbij altijd zoiets van: Tja, is dat nou echt nodig? Misschien is wasparfum een hype en vliegt het zo weer over’. En toch intrigeert het mij. Het is dan ook geen toeval dat Zèvy mij benaderde om hun wasparfums eens uit te proberen.

Wasparfum van Zèvy

Zèvy is opgericht door Kaylee en Tomas. Samen hebben zij zoontje Yvèz. Je raad het al…als je Yvèz spiegelt, dan kom je op de naam Zèvy. Kaylee en Tomas zijn gek op geur. Geur is belangrijk zintuig, waarmee je je in verschillende werelden kunt wanen. Zèvy maakt als enige in de wereld eau de parfum wasparfums! De wasparfum is supergeconcentreerd en is biologisch afbreekbaar, vegan en microplasticvrij. Lekker duurzaam dus, net zoals de verpakkingen. Dat is fijn, want ik hou niet van troep.

Ervaring van Zèvy wasparfum

Ik kreeg een proefpakket met 6 verschillende geuren toegestuurd.

  • Zanzibar nights: Patchouli, gemengd met tonkaboon en Frankincense
  • Wild & Free: Weelderige geur van tuberoos
  • Bloom Swoon: Neroli, jasmijn en lavendel
  • Tea(se): Theebladeren en fresiablaadjes, bergamotschil, basilicum, cederhout en musk
  • Flowers & Fruit: Orris wortel, roze peper, tuberoos en leer
  • Summer Vibes: Een tropische geur van zoete en fruitige tonen

Je hoeft maar één theelepeltje van het wasparfum te gebruiken in het wasverzachterbakje en je was ruikt weken fris. Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt waar is. Ik had als eerste het beddengoed van onze zorgintensieve zoon Thijs ermee gewassen en als je zijn kamer binnenkwam, dan rook je die heerlijke geuren nog steeds. Natuurlijk heb ik alle geuren geprobeerd en vind ik de ene lekkerder dan de ander, maar geen van de geuren is te heftig. Echt heel goed te doen. En omdat je elke keer weer een andere geur pakt, wen je er ook niet aan, dus is het elke dag weer een feest om de was te doen.

Wasparfum kopen met korting

Eerlijk gezegd ben ik om. Ik vind het een ware beleving om mijn was met wasparfum te wassen. Zeker als ik elke keer een andere geur mag ervaren. IN het vervolg zal ik 3 grote flessen van mijn meest favoriete geur bestellen, zodat ik steeds kan blijven rouleren.
Wil jij ook de wasparfum van Zèvy eens uitproberen? Ik mag jou 10% korting geven op jouw bestelling. Gebruik daarvoor de code PEGGYKEGEL10 in je winkelmandje. Ik wens je veel wasplezier!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *