Blogboot met thema: Lekker leven

Blogboot met thema: Lekker leven

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver. Ik mocht weer mee met de blogboot. Twee uur varen door de grachten van Amsterdam met 11 bloggers en 2 PR bureaus, die ondertussen hun merken en producten laten zien. En wat was het weer gezellig en leerzaam! Dit was alweer de 19e editie van de blogboot, die altijd tot in de puntjes georganiseerd wordt door Marguerita. In deze editie had de blogboot het thema: Lekker leven. Van lekker eten, tot financieel lekker leven. Lees maar mee, ik vertel je er alles over.

Blogboot en Starboard Boats

Als de blogboot in Amsterdam wordt georganiseerd, dan varen we altijd met Starboard Boats. Met de elektrische fluisterboot krijgen we de highlights te zien van Amsterdam. Deze keer moesten we wel even schuilen onder een brug, omdat een behoorlijke plensbui kregen. Niet alle zeilen van de boot konden dicht. Maar gelukkig kunnen we er altijd om lachen. Wist je dat Starboard ook teambuldingsuitjes organiseert? Kijk dan even op Teambuilding Amsterdam.

Lekker eten met Faia Food

Colette van CK media promotions verraste ons met heerlijke hapjes, waarin producten van Faia Food verwerkt zaten. Faia Food maakt gezonde smaakmakers op basis van verse knoflook en gember. De gehaktballetjes, die we kregen, waren bereid met verse gemberpuree en het gebakken eitje was bereid met knoflookpuree. Niet alleen ontzettend lekker, maar de purees zijn ook nog eens tijdbesparend, omdat je geen knoflook en gember hoeft klaar te maken voor je gerecht. Het zit al kant en klaar in een potje. De knoflook en gember, die Faia Food gebruikt voor in de prees, zijn ‘buitenbeetjes’, die normaal gesproken niet verkocht kunnen worden in de winkels. Faia Food heeft ook marinades en gembershots in het assortiment.

Duurzaam leven met NaturalSenz

Bij een vorige blogboot kwam ik al in aanraking met de duurzame wasmiddelen van NaturalSenz. En deze keer werden we verrast met een doosje vaatwaspoeder. De producten van NaturalSenz bestaan voor 98% uit puur natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van water en microplastics. Daarbij verlaagt het de CO2 uitstoot en vermindert het de plasticsoep in de oceanen. Senzora is het bedrijf, die de was- en vaatswaspoeders maakt en is een Nederlands familiebedrijf sinds 1876. De producten van NaturalSenz zijn onder andere te koop bij Bol.

Financieel lekker leven

Erik van Trade Republic vertelde dat vrouwen meer moeten gaan beleggen. Niet alleen, omdat ze dat veel beter kunnen dan mannen (vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook beter autorijden dan mannen :)), maar ook omdat er veel te weinig vrouwen beleggen. Erik vertelde dat er een manier is dat je langzaam jouw vermogen kunt opbouwen en dat is: Periodiek beleggen met ETF’s (Exchange Trade Funds). Ik vond het erg interessant en iets om in 2024 eens naar te kijken .

Blondjes beleggen beter

Janneke Willemse was er ook met haar geactualiseerde boek Blondjes Beleggen Beter. Hierin vertelt ze dat je ook kunt beleggen met maar een klein bedrag en zonder dat je daar een studie voor nodig hebt. Janneke laat in dit boek zien hoe je door ‘blond’ te beleggen je geld kunt laten groeien. Simpel, met weinig tijd, toch een extra zakcentje verdienen is toch superlekker!

Blogboot goodiebag

Bij de blogboot mag een goodiebag niet ontbreken. En deze keer was die ook weer goed gevuld! Er zat een pot knoflookpuree, een pot gemberpuree, 4 gembershots en een schort in van Faia Food. Een pak NaturalSenz vaatwaspoeder en ook het boek ‘Blondjes Beleggen Beter’ van Janneke Willemse zat in de goodiebag. Uiteraard hebben een aantal van ons die laten signeren door haar. Ook mag ik de cursus beleggen volgen, maar dat wordt een projectje voor begin volgend jaar. Als kers op de taart kregen we ook een lippenbalsem van Unicorn Experience. Het was tof, leerzaam en gezellig. Tot de volgende…

One thought on “Blogboot met thema: Lekker leven

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *