Spelen met mijn dieren stickerboek

Spelen met mijn dieren stickerboek

Kinderen houden van spelend leren. Of het nou met speelgoed is, waardoor je de fantasie aan het werk zet, of het is met knutselwerkjes, waarbij je én je fantasie én je motoriek traint. Stickerboekjes zijn ook altijd leuk om spelenderwijs te leren en te ontwikkelen. Met Mijn dieren Stickerboek van Deltas kun je plakken, kleuren en woordjes leren.

Mijn dieren stickerboek

Onze Thijs kan zich tegenwoordig goed vermaken met een stickerboek. En Thijs is gek op dieren. Van de vogels in de tuin tot de vissen in de kom en van kleine huisdieren tot dierentuindieren. Dus zal dit stickerboek op 5 december in de zak zitten voor hem (heb ik even overlegd met de Sint). De stickers in dit boek hebben echte foto’s van dieren erop staan. Dat maakt het nóg realistischer. Op elke pagina plak je 2 of 3 stickers, die je erbij moet zoeken. Ook kun je de pagina’s inkleuren en staan de woorden van de afgebeelde dieren er bij. Zo worden die hersenen van jouw kleintje goed aan het werk gezet! Het stickerboekje is geschikt voor jongens en meisjes in de ontwikkelleeftijd tussen de 2 en 4 jaar.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van Mijn dieren stickerboek weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 23 november 2023
  • Na 23 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Op 27 november wordt het doosje verstuurd, zodat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

3 thoughts on “Spelen met mijn dieren stickerboek

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *