Nijntje en Nina eerste woordjes

Nijntje en Nina eerste woordjes

Wie kent Nijntje nou niet? Het lieve konijntje, die heel veel avonturen beleeft met haar familie en vriendjes en vriendinnetjes. Het is al jaren bekend en geliefd bij miljoenen mensen. Mijn dochter Mandy was als klein meisje al fan en nu ook onze Thijs. Uitgeverij Mercis heeft nu iets heel leuks uitgebracht. Nijntje en Nina eerste woordjes.

Woordjes leren met Nijntje en Nina

In dit album zitten 4 kartonboekjes, waarin heel veel illustraties staan met het bijbehorende woord. De vier boekjes hebben de onderwerpen eten, dieren, spelen en reizen. Per boekje staan zo’n 8 woorden afgebeeld om te leren. Leuk om de woorden te leren herkennen bij het plaatje, maar je kunt bijvoorbeeld ook het gebaar erbij aanleren aan jouw kind. Als je die niet weet, kun je die natuurlijk even opzoeken. Maar goed, dat hoeft natuurlijk niet.

4 boekjes in een album

Nijntje en Nina eerste woordjes is een prachtig stevig album, waar de 4 boekjes in bewaard kunnen worden. Ik weet zeker dat dit een van de favorieten wordt van jouw kleintje. Het is een fantastisch cadeau om te geven of om te krijgen. Ik heb dan ook een winactie, maar mocht je nou te laat zijn voor de winactie, dan kun je Nijntje en Nina eerste woordjes bestellen bij Bol.

Winactie

Van Mercis uitgeverij mag ik een exemplaar van Nijntje en Nina eerste woordjes weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit album wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 24 november 2023
  • Na 24 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Dit album wordt vanuit Mercis verstuurd. Ik ga ervan uit dat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

4 thoughts on “Nijntje en Nina eerste woordjes

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *