Blogboot met thema: Schoonmaken

Blogboot met thema: Schoonmaken

Op dinsdag 18 april mocht ik weer deelnemen aan een unieke ervaring op de zogenoemde “blogboot”. Dit event, met maar liefst 15 bloggers en een aantal PR bureaus op een boot van Starboard, wordt altijd zeer goed georganiseerd door Marguerita van Marstyle, inclusief hapje en een drankje. Terwijl we varen door de grachten van Amsterdam, presenteren de verschillende PR bureaus hun nieuwste merken en producten. Het thema van deze blogboot is: schoonmaken.

Sorbo

Jasper liet ons de producten van Sorbo zien. Dit merk biedt een breed scala aan keuken- en badkamer schoonmaakmiddelen, die allemaal zeer effectief zijn tegen vuil en bacteriën. De producten hebben een aangename geur en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Wist je dat de naam Sorbo van het woord ‘absorberen’ komt? Best logisch eigenlijk.

WOLF-Garten

Het merk WOLF-Garten had ik al eens gezien op een eerdere editie van de blogboot. Arie is altijd zo enthousiast! Dit merk biedt verschillende tuingereedschappen en -accessoires, waarmee het onderhouden van een mooie en gezonde tuin een stuk eenvoudiger wordt. De producten zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Zij bieden het Multi-star systeem. Een steel (in verschillende lengtes verkrijgbaar), waar je verschillende producten op vast kunt klikken. Ook heeft WOLF-Garten een E-Multi-star lijn, waar een accu is geïntegreerd in de steel.

iRobot

Tot slot vertelde Chantal over de iRobot Roomba Combo i8+, een slimme stofzuiger die geheel zelfstandig de vloeren schoonmaakt. Deze robotstofzuiger is voorzien van verschillende sensoren en algoritmen, waardoor hij zeer effectief is in het reinigen van verschillende oppervlakken. De iRobot Roomba kan bovendien worden bediend met behulp van een app op je smartphone, zodat je hem op afstand kunt instellen en bedienen, zodat jij ondertussen kan genieten van de leuke dingen van het leven. Goede reden om dit schoonmaakwonder direct te bestellen!

De goodie bag van Marstyle

Marguerita zorgt er altijd voor dat we niet met lege handen naar huis gaan. Buiten dat we van de aanwezige PR-bureaus handige schoonmaakhulpjes mee naar huis kregen, was er ook nog een supervolle gooediebag van Marstyle.

Tricel soda

Tricel Soda is een schoonmaakmiddel dat niet alleen effectief is tegen vuil en vet, maar ook nog eens milieuvriendelijk is. De soda is gemaakt van natuurlijke mineralen en is volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het product zeer betaalbaar, waardoor het voor veel huishoudens een aantrekkelijke optie kan zijn.

Natural Sense

Senz wasmiddel is speciaal ontwikkeld om textiel op een zeer effectieve manier te reinigen, zonder daarbij de vezels aan te tasten. Het wasmiddel bevat natuurlijke ingrediënten en heeft een frisse geur. Het is bovendien geschikt voor alle soorten wasmachines. We kregen een pak voor wit en een pak voor de gekleurde was.

Alka

De Spermidine-lijn van Alka is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om de gezondheid van cellen te bevorderen en de stofwisseling te stimuleren. Het supplement bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten en kan helpen om de veroudering van cellen tegen te gaan. Het bevat onder andere vitamine D, Zink, Biotine en Foliumzuur.

Tot slot

Al met al was de blogboot een zeer interessante ervaring, waar ik kennis heb kunnen maken met verschillende merken en producten. Het was fascinerend om te zien hoe deze merken zich hebben ontwikkeld en welke innovaties zij hebben doorgevoerd. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst ons nog meer zal brengen op het gebied van innovatieve producten en duurzame oplossingen.

Eerdere edities van de blogboot, waar ik zelf bij aanwezig was, zijn: Fun, Vakantie, Kids, Tuin en Well-being

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *