Een ochtend op de blogboot -

Een ochtend op de blogboot

Als influencer en blogger mocht ik voor de eerste keer meevaren met de blogboot, een Amsterdam boottocht door de grachten. Er vaarden een tiental influencers mee en 2 PR-bureaus, die hun merk of product wilden promoten én we werden verwend met een goodiebag. Ik neem je even mee hoe het was op de boot.

Starboard Boats en Chocolade

Starboard Boats vaart met hun bekende elektrische boot door de prachtige grachten van Amsterdam en zijn uiteraard ook aanwezig op het Amsterdam light festival. Samen met hun gasten maken zij regelmatig de grachten vrij van plastic. We werden deze twee uur durende boottocht ook heerlijk verwend met hapjes en drankjes.

Als eerste mochten we een chocolaatje kiezen uit een hele grote doos van chocoladebezorgd. 32 unieke smaken. Wauw, wat een verwennerij! In de goodiebag zat ook een doosje met 15 stuks voor thuis. Heerlijk! Maar ook zeker leuk om weg te geven. Past zo door de brievenbus.

Kraek

De eerste spreekster was Janneke van Force PR. Zij promootte het KRAEK horloge. Een prachtig design, zonder cijfers op de wijzerplaten, maar mét verwisselbare bandjes. Zo is dit horloge te dragen bij elke outfit. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar. KRAEK gebruikt naast #timetobebeautiful ook #timetobegenerous. Dit is in het leven geroepen, omdat zij vrouwen in Azië een kans willen geven om een eigen bedrijfje te starten. 5% van elk verkocht horloge wordt dan ook afgedragen aan Microkrediet voor Moeders. Een fantastisch initiatief.

Roidmi Steelstofzuiger en De Witt Slowjuicer

De volgende spreker was Marcel en hij had twee producten meegenomen. Het eerste product wat hij liet zien was de Roidmi 3 in 1 steelstofzuiger. Deze snoerloze stofzuiger kun je gebruiken als kruimeldief, stofzuiger én als dweil.

Het tweede product wat Marcel liet zien was de De Witt Slowjuicer. In een handomdraai stonden de heerlijkste drankjes klaar om geproefd te worden. Makkelijk in gebruik en ook nog eens lekker gezond. We kregen voor thuis ook nog eens een blender to go als cadeau mee!

Dagje uit met mooie kennismakingen

Het was supertof om dit mee te maken en even een dagje me-time te hebben zonder Thijs. Een aantal influencers/bloggers kende ik al, maar om nu in real life te mogen kennismaken was een feestje. En er zijn wat vrienden en vriendinnen bij gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

2 thoughts on “Een ochtend op de blogboot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *