Op zoek naar hufterproof speelgoed?

Op zoek naar hufterproof speelgoed?

Whaaaa, het is eindelijk gelukt om leuk, maar ook hufterproof speelgoed te vinden voor onze Thijs. Het is altijd zo moeilijk om degelijk speelgoed te vinden, waar Thijs ook echt leuk mee kan spelen, maar dat toch niet meer baby-achtig is. Wij hebben het gevonden in het speelgoedmerk Tolo en ik vertel er graag meer over.

Speelgoed van Tolo Toys

Tolo Toys heeft meerdere categorieën, te weten: Tolo Toys Classic, Tolo Toys First Friends en Tolo Toys Pastel. Wij zijn gegaan voor Tolo Toys First Friends. Het leuke is dat alles van dit speelgoed kan bewegen en geluidjes maakt. Niet van dat vreselijke irritante, maar gewoon discrete geluidjes. Van de poppetjes kunnen de armen, de benen en het hoofd bewegen met een soort klikkend geluid en er zit een drukknopje op de buik, die weer een piepje geeft.

Tolo Toys kleine treinset

Thijs haalt graag speelgoed uit elkaar, maar we wilden het toch weer eens proberen en hebben we als eerste gekozen voor de kleine treinset. Een klein treinspoor die je in een ovaal legt met daarop een locomotief met een wagon. De machinist zit er ook bij. Eens kijken of Thijs deze spoorbaan laat liggen… Nou, eh….. 2 minuten misschien, maar het begin is er. De machinist kun je in de locomotief zetten en dan gaat het treintje vanzelf rijden met hele leuke tjoeketjoek geluidjes. Thijs vindt het prachtig en kan er echt heel lang mee spelen. Vooral zonder spoorbaan dus.

Tolo Toys Boy Scout en Schaap

De scout is een heel vrolijk poppetje, waarbij ook weer alles beweegt en geluid maakt. De pet kun je ook in alle standen zetten. Klep naar voren, naar achter, maar ook opzij en omhoog en omlaag. Het schaapje is ook heel schattig. Als je die op zijn pootjes zet en op zijn rug drukt, dan piept het ook weer. Het geeft bij elkaar urenlang speelplezier.

Hufterproof

Wat voor ons qua speelgoed heel belangrijk is, is dat het hufterproof (of in ons geval Thijsproof) speelgoed is. Ik kan je verklappen dat Thijs al behoorlijk met dit speelgoed heeft gegooid en er is nog niets kapot. Aanrader dus voor de slopers onder ons en verkrijgbaar bij Planet Happy

Nog meer spelletjes voor peuters en kleuters

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke spelletjes en speelgoed voor peuters en kleuters te bedenken. Hier kun je eens een kijkje nemen om meer ideeën op te doen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *