Geen gevaar meer met de led-kaarsen van Juno - Peggy Kegel

Geen gevaar meer met de led-kaarsen van Juno

Zijn kaarsen alleen leuk voor in de winter? Nee hoor, ik vind ze ook echt een gezellige aanvulling in je interieur voor de zomer. Het is natuurlijk wel langer licht, maar je gaat ook later naar bed. Althans, dat gebeurt bij ons thuis wel. Dus kun je nog prima een kaarsje aan doen. Heb je kleine kinderen of zoals wij, een zorgintensief kind en vind je brandende kaarsen gevaarlijk? Dan bieden de led-kaarsen van Juno de uitkomst.

Alles van tafel

Vanaf de dag dat Thijs kan staan, hebben we geen kaarsen meer op tafel. Ten eerste moesten sowieso alle spullen van tafel, want hij vond het geweldig om alles hardhandig er van af te vegen. Gelukkig is hij nu op een leeftijd dat Thijs alles wel laat staan op tafel, maar nog geen gevaar ziet. Dus hete thee of een brandende kaars is een no-go. Met de led-kaarsen van Juno is er geen brandgevaar meer en kun je toch die gezellige sfeer in huis behouden.

De led-kaarsen van Juno voor elk interieur

Laat ik voorop stellen dat de led-kaarsen van Juno een ontzettend mooi design hebben. En er is ook nog eens veel keus. Het zijn echte waxkaarsen, maar dan met een led-lampje in plaats van een lont. Ze ‘branden’ dan door middel van een batterij. Als je de schakelaar op Timer zet, dan brandt de kaars 6 uur en gaat daarna vanzelf 18 uur uit. Handig voor de luie mensen, zoals ik.
Helemaal hot zijn de gedraaide kaarsen, de swirl. Die zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus goed te matchen in elk interieur. De Bubbles blokken, vind ik ook heel erg sfeervol. Op TikTok heb ik een winactie voor een set van 3 horizontale streep stompe kaarsen. Je mag zelf kiezen welke kleur je wilt en de winactie loopt tot en met 11 mei 2023.

@peggykegel

WINACTIE!! Nooit meer brandgevaar met deze LED-kaarsen van JUNOfires. Volg mij en @Sanne | JUNOfires ledkaarsen en vertel hieronder voor wie en waarom je deze set stompe LED-kaarsen zou willen winnen. De winactie loopt t/m 11 mei en daarna maak ik de winnaar bekend. Succes 🍀 #junofires #ledkaarsen #veilig #knuffelthijs #zorgintensief #samenwerking

♬ Piano Love – TonsTone

De voordelen van led-kaarsen

Tot slot wil ik je nog de voordelen van led-kaarsen vertellen en het allergrootste voordeel is natuurlijk dat er geen brandgevaar is. Daarnaast blijven de kaarsen ook mooi. Sommige kaarsen, die je moet branden, kunnen na een tijdje in elkaar zakken en staat er een hoopje ellende. Een ander voordeel is dat led-kaarsen beter zijn voor je gezondheid. Bij brandende kaarsen komt er veel fijnstof vrij, die voor mensen met longproblemen niet fijn zijn. Led-kaarsen hoef je niet steeds te vervangen. Ze zijn duurzaam en uiteindelijk goedkoper dan dat je steeds nieuwe moet kopen. Genoeg voordelen om over te stappen op led-kaarsen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *