De mooiste 1-minuut verhaaltjes

De mooiste 1-minuut verhaaltjes

Wat is er leuker dan samen met jouw kleintje(s) op de bank te ploffen en voor te lezen uit een boek. Thijs wordt er hier thuis helemaal zen van. Het is een lekker knuffelmomentje als hij zo lekker tegen me aan komt zitten. Vaak met een beker water en wat te knabbelen erbij. Bij Thijs moeten de verhaaltjes niet te lang zijn, want anders verliest hij zijn aandacht. Hoe handig is dan een boek met de mooiste 1-minuut verhaaltjes.

Verhaaltjes van Kleine Huppel

De mooiste 1-minuut verhaaltjes gaat over Kleine Huppel. Een schattig konijntje, die samen met zijn zusjes en babybroertje allerlei dingen meemaakt. Zo gaat hij naar opa en oma, beleeft een leuke dag op school en is een dagje naar zee. Er staan meer dan 90 verhaaltjes in dit ontzettend leuke boek. De verhaaltjes zijn kort en er staan prachtige illustraties bij. Urenlang leesplezier gegarandeerd. Een fantastisch cadeau voor 5 december of voor onder de boom.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van De mooiste 1-minuut verhaaltjes weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 22 november 2023
  • Na 22 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Op 27 november wordt het doosje verstuurd, zodat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Mocht je nou te laat zijn voor deze winactie, dan kun je De mooiste 1-minuut verhaaltjes bestellen bij de welbekende blauwe webwinkel.

3 thoughts on “De mooiste 1-minuut verhaaltjes

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *