You are amazing! inspiratiekaarten

You are amazing! inspiratiekaarten

Ze zijn er in allerlei vormen en maten en gelukkig gebruiken steeds meer mensen inspiratiekaarten. Ik heb ook een aantal met verschillende thema’s en ik kies er één wanneer ik voel dat ik het nodig heb. Sinds kort heb ik een nieuwe doosje met kaarten. Het zijn de You are amazing inspiratiekaarten.

You are amazing

Ja, het is al de derde keer in deze blog dat ik het noem en dat is van groot belang. Voor jou, voor jezelf! Jij mag tegen jezelf zeggen dat je geweldig bent en dat je mag stralen. Je mag er zijn en je doet er toe. En je mag er in geloven. Je bent uniek, buitengewoon en spectaculair! Het voelt zo goed om hierdoor zelfvertrouwen te krijgen, dat je er bijna van naast je schoenen gaat lopen. Wees authentiek, wees jij! Het heeft bij mij zo lang geduurd om écht te geloven in mezelf. Anderen kunnen het wel tegen je zeggen, maar JIJ bent degene, die in jezelf moet geloven.

52 inspiratiekaarten

Trek elke dag een kaartje uit het You are amazing! inspiratiekaarten deck. Daar staat een positieve quote of gedachte op. Zet het kaartje in de mooie bijgeleverde houder, zodat je de hele dag eraan herinnerd wordt hoe uniek en geweldig jij bent. Zet de houder met het kaartje op het toilet of op je werkplek, voor het beste resultaat.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een doosje van deze You are amazing! inspiratiekaarten weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit doosje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 21 november 2023
  • Na 21 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Op 27 november wordt het doosje verstuurd, zodat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Mocht je nou te laat zijn voor deze winactie, dan kun je de You are Amazing! inspiratiekaarten kopen bij de welbekende blauwe webwinkel.

4 thoughts on “You are amazing! inspiratiekaarten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *