Mijn eerste woordjes voor de allerkleinsten

Mijn eerste woordjes voor de allerkleinsten

Met Thijs is het steeds leuker om boekjes te lezen. Het is al fijn dat hij een boekje wat langer heel houdt, dan direct, in het eerste uur, het finaal aan flarden scheurt. En doe-boekjes doen het altijd goed bij hem. Flapjes trekken en ontdekken vindt Thijs echt superleuk en kan hij ook best wel zijn aandacht bij houden. Ik heb weer twee boekjes binnen gekregen (die in de 5 dec zak gaan), waar ik alweer zo enthousiast over ben! Het zijn twee boekjes met ‘Mijn eerste woordjes’ voor de allerkleinsten.

Mijn eerste woordjes ‘Op de boerderij’

Op de boerderij is er zoveel te zien. Het varken, de koe, het schaap, de eieren, maar de tractor en de paardentrailer. In dit boekje leer je spelenderwijs allerlei woordjes, die met de boerderij te maken heeft. Bij elke bladzijde kun je een flap naar buiten trekken, waardoor het plaatje of de setting veranderd. Het is van hard karton, dus je kunt er flink met spelen.

Mijn eerste woordjes ‘Voertuigen’

In het boekje ‘Mijn eerste woordjes ‘voertuigen’ kun je alles leren over….jawel, voertuigen. Van kruiwagen tot vuilniswagen, van loopfiets tot graafmachine en van helikopter tot ambulance. Alle soorten voertuigen komen voorbij. Door de trekken aan de flapjes, kun je op elke bladzijde het plaatje of de setting veranderen.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik van elk boekje een exemplaar weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties welk boekje je voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Vertel er expliciet bij welk boekje je wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 20 november 2023
  • Na 20 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Op 27 november worden de boekjes verstuurd, zodat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Mocht je nou te laat zijn voor deze winactie, dan kun je Mijn eerste woordjes ‘Op de boerderij‘ en ‘Voertuigen‘ bestellen bij Bol.

4 thoughts on “Mijn eerste woordjes voor de allerkleinsten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *