Video van Sint bestaat 15 jaar

Video van Sint bestaat 15 jaar

Wat een feest! Video van Sint bestaat 15 jaar! Ken je het nog niet? Dan zal ik je even enthousiast maken. Met Video van Sint kun je een gepersonaliseerde video samenstellen, waarin de Sint jou, je familie en uiteraard jouw kid(s) persoonlijk aanspreekt. Ook kun je de Sint laten vertellen waar de cadeautjes verstopt zijn. Lees deze blog ook even tot het eind, want ik heb nog wat gratis codes weg te geven.

De magische stoomtrein

Dit jaar gaat het verhaal in de Video van Sint over de magische stoomtrein. Dit is een gloednieuw avontuur met maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon die Sint tijdens het avontuur gaat vertellen. Je kunt wel 10 personen in de video kwijt. Vier je Sinterklaas met een grote groep kids, dan zou ik die zeker allemaal benoemen. Ben je maar met een kleine club, dan zou ik papa en mama ook benoemen of opa en oma, als die er ook bij zijn. De video duurt ongeveer 14 minuten. Bij meer personen langer uiteraard.

Video van Sint geheel naar eigen stijl

Er zijn wel 500 onderwerpen, waaruit je kunt kiezen om je video samen te stellen. Je kunt de Sint over maximaal 10 personen per video iets laten vertellen over wel 6 onderwerpen. De keuze is reuze. Per persoon wordt de roepnaam in het Grote Boek gezet en heb je daarbij nog verschillende opties:

 • 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek
 • 3 verschillende foto’s naar keuze, verdeeld over de hele film

Uiteraard laat je de Sint ook nog vertellen waar de cadeautjes verstopt zijn. Het is natuurlijk leuk als dit een andere plek heeft dan vorig jaar.

Filmpje van onze Sinterklaasviering van 2022

Winactie

Van Video van Sint mag ik 3 gratis video’s weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

 • Vertel in de reacties voor wie en waarom je Video van Sint wilt winnen
 • Je kunt meedoen t/m zondag 12 november 2023
 • Na 12 november kies ik een winnaar en die stuur ik per mail de gratis code (zorg dus voor een geldig mailadres).
 • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

9 thoughts on “Video van Sint bestaat 15 jaar

  • Wat een toffe actie!

   Ik gun het mijn beide jongens! De jongste vraagt al weken wanneer Sinterklaas nou eindelijk komt! Waarop de oudste zegt: na mijn verjaardag!! Das biijijna! ( 25 november 😉 )
   Zou zo leuk zijn om de heren met een prachtige persoonlijke video te verrassen ♡

 • Hartstikke leuk lijkt me dit. Onze dochter zal enorm verrast zijn. Ze zingt al hele dagen sinterklaas liedjes, zo leuk deze tijd van het jaar. Ik doe graag mee 😉

 • Dat zou wel heel leuk zijn! Wij vieren het met de hele familie bij opa en oma. Alle kleinkinderen bij elkaar, Het zou tof zijn om dan te starten met de video van Sint, dat maakt de avond wel heel speciaal. Het lijkt me geweldig om de reacties van de kinderen te zien als Sint tegen ze praat en wanneer ze zichzelf terugzien in de video.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *