De video van Sint - Peggy Kegel

De video van Sint

We zijn hier al volledig in de sinterklaasstemming. Vandaag was weer de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. Wat vinden we dat leuk! Thijs, maar vooral ook papa en mama. Ook hebben we dit jaar sinterklaasversiering. We vieren pakjesavond met mijn vader, bonusmama, mijn jongste zusje met man en dochter van 3, Patrick, Thijs en ik. Voor de kids heb ik die dag iets leuks bedacht. De Video van Sint.

Eerste kennismaking met de Video van Sint

Vorig jaar hebben we de Video van Sint voor het eerst leren kennen. De werkgever van Patrick had dit cadeau gegeven aan alle werknemers met kinderen. Thijs kreeg een persoonlijke videoboodschap van de Sint. Vooraf moesten we een aantal kenmerken van Thijs doorgeven aan de werkgever, die dan verwerkt worden in de video. Dit jaar ga ik er zelf een samenstellen voor de kinderen met wie we Sinterklaas vieren.

Het samenstellen van de video

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en Snoetje, de hulppietenhond. Je kunt per bestelde video 10 personen in het filmpje verwerken. Niet alleen kinderen dus, maar ook over papa’s, mama’s of opa’s en oma’s kunnen er geheimpjes verklapt worden door de Sint. Per persoon kun je een aantal foto’s uploaden, die dan in het filmpje getoond worden en kun je een aantal kenmerken van die persoon aangeven. Ook kun je de hobby’s of de held van die persoon kiezen. Er is keuze uit 450 onderwerpen, waaronder 150 nieuwe van dit jaar. Als laatste kun je de verstopplek van de cadeautjes aangeven. Daar staan ook hele grappige tussen, zoals: ‘In de wasmand’.

Kies jouw pakket

Je kunt kiezen tussen een download van de videoboodschap van de Sint, een DVD of een compleet pakket. Het complete pakket bestaat uit de download + DVD met veel extra’s. Post van Sint met 5 postkaarten en een spoed-envelop, een Pakjes Puzzel Speurtocht, met echte houten puzzelstukjes, die je naar de pakjes leiden, 5 karaokeliedjes met Danspiet en 5 te downloaden verhaaltjes van de Sint. Ik ben heel benieuwd naar de snoetjes van onze kids op pakjesavond.

Winactie

Ik heb twee extra codes om weg te geven. Met deze code kun je het complete pakket, inclusief alle extra’s bestellen. Wil jij kans maken op een van die twee codes? Laat dan hieronder een bericht achter voor wie en waarom je deze code wil winnen. Je kunt meedoen tot en met 14 november.

2 thoughts on “De video van Sint

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *