De leukste ideeën voor Sint en Kerst - Peggy Kegel

De leukste ideeën voor Sint en Kerst

Het aftellen is begonnen. De feestdagen komen er weer aan. December staat weer bol van de leuke feestjes en familie aangelegenheden. Ik heb er in elk geval zin in, alhoewel… Ik ben geboren op 26 december, tweede kerstdag. En ik mag dit jaar hopelijk 46 kaarsjes uitblazen. Maar eerst Sinterklaas vieren. Het grote speelgoedboek lag al in de brievenbus. Ik wil een enorme shoutout geven aan bol.com, want het speelgoedboek is ontzettend inclusief. Zo staan er op de cover een meisje met het syndroom van Down en een jongen met Vitiligo (een pigmentziekte). Binnenin het boek kom je geregeld een jongen in een rolstoel tegen. Ook het speelgoed is veel diverser en inclusiever geworden. Bol.com verdient wat mij betreft hiervoor een dikke pluim!

Sinterklaasdecoratie van Zoedt

Onze Thijs is groot fan van Sinterklaas. We horen het hele jaar door geregeld sinterklaasliedjes, die hij opzoekt op zijn iPad. Dan krijgt hij een enorme smile op zijn gezicht. We kunnen niet wachten op de nieuwe avonturen van het Sinterklaasjournaal. De sinterklaasdecoratie heb ik al in huis. Binnenkort ga ik de boel opleuken met de sinterklaasdecoratie van Zoedt. Zo hebben we een rijtje grachtenpanden met een sinterklaas op een paard en een piet er bij, de stoomboot met wat pieten en een sinterklaas én we hebben leuke slingers, die we op gaan hangen. Achter de grachtenpanden en de stoomboot ga ik kleine lampjes plakken, zodat het ‘s avonds wat licht geeft.

Verwencadeaus op basis van pure aloe vera

Om nu eens een origineler cadeau aan je naasten te geven, dan de standaard pakketjes uit de bekende drogisterijen en parfumerieën, kun je kiezen voor een cadeau van puur natuurlijke producten. Forever Living zet producten in de markt, die als hoofdingrediënt pure aloe vera gel bevatten. Dat betekent, dat de pure aloe vera gel altijd als eerste op de ingrediëntenlijst op de verpakking staat. Een wezenlijk verschil met de zogenaamde aloe vera producten uit de reguliere winkels. Vergelijk de etiketten maar eens. Aloe vera staat bekend als de helende plant met wel meer dan 200 bouwstoffen. Vitaminen, mineralen en aminozuren voeden de huid van binnen en van buiten.
Voor de feestdagen maak ik leuke cadeaupakketten naar wens en behoefte. Je kunt thema’s kiezen, zoals: wellness, persoonlijke verzorging, sport, voeding en 3 verschillende prijsklassen €30,-, €50,- en €70,- en ik pak het helemaal in een leuke cadeauverpakking in en stuur het gratis naar je op. Hou mijn facebookgroep in de gaten om op de hoogte te blijven van deze verwencadeaus. Aan wie zou jij zo’n bijzonder cadeau willen geven?

Lees ook de vrolijke winter ideeën van Lodi.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *