Overnachten in Preston Palace - Peggy Kegel

Overnachten in Preston Palace

Afgelopen weekend zou ik met mijn dochter het bekende Preston Palace onveilig gaan maken. Ik was er nog nooit geweest en het leek me leuk om dat samen met haar te ontdekken. Door omstandigheden kon ze helaas niet mee, dus heb ik manlief meegenomen. We moesten het weekendje wel verkorten naar één nacht, want we konden Thijs niet langer laten logeren in het logeerhuis, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden er zin in! We gingen all inclusive overnachten in Preston Palace.

De keuze is reuze qua eten en drinken

We kwamen rond 16:00 uur aan bij Preston Palace en er waren al behoorlijk veel mensen. Na het inchecken gingen we onze kamer bekijken op de 4e verdieping. Als je uit de lift komt zijn er twee lange gangen met kamers. Wij hadden een van de eerste kamers in de rechtergang. Kamer was niet groot, dat wisten we van tevoren, maar het was goed schoon. Dat is voor ons het belangrijkste.
In de gastenapp van Preston Palace kun je zien wat het aanbod is aan entertainment en restaurants. Er zijn meerdere restaurants, waar je kunt eten en wat bij de prijs is inbegrepen en er is één bistro, waar je €17,50,- per persoon moet bijbetalen. Je krijgt dan een 4 gangen keuzemenu. We hadden niet heel veel zin in om te eten in een ‘vreetschuur’, dus kozen we voor de bistro met bijbetaling. Wat hebben we daar heerlijk gegeten, zeg!

@peggykegel

Een nachtje weg met manlief ❤️❤️ Ben jij weleens in Preston Palace geweest? #nachtjeweg #qualitytime #fferuit #oppad #prestonpalace @prestonpalaceofficial

♬ Let’s Do This – Outskrts

Entertainment en bars, voor elk wat wils

Er is echt van alles te doen binnen Preston Palace. Er is een enorm zwemparadijs, een kermis, een bowlingbaan, een midgetgolf, een biljartzaal, een Game Plaza, een zaal met shows en een bioscoop. Ik ben vast nog het een en ander vergeten op te noemen. Wij kozen voor een film in de bioscoop. We zaten daar als enigen! Er stonden bakjes met nootjes klaar, die je zo kon pakken. Goed geregeld!
Na de film gingen we door naar de barstraat. De naam zegt het al. Een straat met allerlei kroegen, waar je all-inclusive alle soorten drankjes kon krijgen. Wauw, wat een mensen daar! We hebben heerlijk met een drankje aan een tafeltje gezeten en mensen gekeken. Je kijkt je ogen uit naar de meest uiteenlopende type mensen. Er ging behoorlijk wat drank doorheen bij hele groepen jongeren. De hoeveelheid beveiligers nam ook behoorlijk toe in de avond en voordat het grimmig begon te worden, zijn we naar onze hotelkamer gegaan.

Slapen in Preston Palace

Onze hotelkamer zat, zoals eerder gezegd, vooraan de lange gang met kamers. ‘s Avonds kwamen er dus behoorlijk wat rumoerige mensen langs om naar hun kamer te gaan. Veel van hen waren goed aangeschoten en behoorlijk luidruchtig. Onze buren deelden met veel lawaai hun liefde voor elkaar in bed en bonkten behoorlijk tegen onze muur aan. Mijn man had ook aardig wat biertjes op, dus die is in slaap gevallen en heeft geen enkel lawaai meegekregen. Ik daarentegen heb een korte nacht gehad. De bedden waren ook heel zacht, dus kwam ‘s morgens al vroeg wakker met pijn in mijn rug.

Tot slot een winactie

Ik wil zeker niet negatief zijn over Preston Palace. Het is een prachtig concept met leuke faciliteiten en het was schoon. Ook de medewerkers zijn heel vriendelijk. We hebben het samen ook heel leuk gehad, maar het is niet iets waar we nog eens naartoe zullen gaan.
Ik heb twee vrijkaartjes voor gratis verlenging. Het hotelarrangement begint om 15:00 uur en eindigt om 11:00 uur. Tegen inlevering van deze vrijkaarten mag je eenmalig het hotelarrangement verlengen op de aankomstdag (vroeger aankomen vanaf 12:00 uur) of op de vertrekdag (langer blijven tot 14:00 uur). De verlenging is inclusief lunch.
Laat onder deze blog een bericht achter waarom je deze kaartjes wil winnen en met wie je wilt gaan. Meedoen kan tot en met 31 oktober. De winnaar maak ik bekend op Facebook.

3 thoughts on “Overnachten in Preston Palace

 • Merle Akkermans-Baert says:

  Ik zou graag mee doen met deze win actie
  wij (mijn man en ik )gaan zeer binnenkort (31 okt) er na toe naar 3 jaar en tussen de operatie door (19-8-2022 geopereerd en 11-11-2022 staat de volgende gepland)
  Jammer dat het voor jullie niet echt iets is,,
  Ik ben zelf gedeelte invalide en ze hebben fantastisch invalide kamers en helpen fantastisch mee

  Geef thuis dikke knuffel

  Liefs

 • Wat een mooie blog ik zou ze zo graag willen winnen om mijn man te verassen hij doet zo veel voor mij aangezien ik al jaren ziek ben niks is hem te veel ik gun hem een avondje ontspanning
  Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *