Pokémon Super Stickerpret - Peggy Kegel

Pokémon Super Stickerpret

Is jouw kind gek van Pokémon? Of misschien jij zelf wel? Hier in huis zijn we er niet zo bekend mee. Mijn dochter Mandy vond er eigenlijk niks aan en mijn zoon Thijs is er qua ontwikkeling nog te klein voor. Geen idee of hij er überhaupt ooit interesse in zal krijgen. Dat neemt niet weg dat er duizenden, zo niet miljoenen mensen ontzettend fan zijn van Pokémon. Vandaar deze blog over het boekje Pokémon Super Stickerpret

Het Pokémon wijkteam

Aan het begin van de lockdown in 2020 zag ik bij ons in de wijk een heel stel ouders met kinderen, die maar rondliepen terwijl ze keken op hun mobiel. Na een paar weken heb ik ze toch maar op de man af gevraagd, wat ze nou toch aan het doen waren. Ik dacht iets van geocaching ofzo, maar nee, ze vertelden dat ze Pokémons aan het vangen waren. Hilarisch vond ik het om die groep ouders vooral heel fanatiek te zien. Maar er zat ook een hele goede boodschap achter. Ze vertelde namelijk dat dit de enige manier was om hun kind naar buiten te krijgen. Met de lockdown zaten die kids echt hele dagen binnen. Ik vond het briljant bedacht! Vandaag de dag, zie ik die groep ouders nog steeds lopen. Hun kids zijn de interesse in Pokémon lang verloren. Ik begroet ze nog steeds met een grote glimlach.

Pokémon stickerpret

Uitgeverij Deltas heeft een geweldig stickerboek op de markt gebracht. Het Pokémon Super Stickerpret boek met wel meer dan 500 herbruikbare stickers. Dit boek staat vol met de bekende plaatsen en landschappen uit de wereld van Pokémon, maar de Pokémon zelf ontbreken nog. Die mag je er zelf bij zoeken voor urenlang plakplezier.

Wist je trouwens dat er hele leuke Pokémon verzamelmappen bestaan?

Winactie

Wil jij dit Pokémon stickerboek winnen? Ik mag 2 mensen hier blij mee maken. Ik heb namelijk ook een winactie hiervoor op Instagram lopen. Je kunt dus 2x meedoen!!
Laat hieronder een bericht achter voor wie en waarom je dit spel graag wil winnen. Je kunt meespelen tot en met dinsdag 15 november! De winnaars worden op Instagram én Facebook bekend gemaakt.

Als je te laat bent voor de winactie, kun je dit Pokémon stickerboek ook bestellen bij de blauwe meneer.

4 thoughts on “Pokémon Super Stickerpret

 • Leoni Harmsen says:

  Hoi Peggy, wat een leuke win actie.
  Graag doe ik mee voor mijn zoontje Jens, een fanatiek pokemon vanger.
  Hij zit een een rolstoel dus idd ook door de lockdown met hem hiermee begonnen om een doel te hebben dat hij nog graag mee naar buiten wou om een activiteit te doen. Dus waag graag een kansje om hem met dit leuke boek te verassen.
  Groetjes van Leoni

  • Kim woltersom stijfs says:

   Ik zou graag meedoen voor onze Abby.
   Abby is mede dankzij haar autisme helemaal gefocust op pokemon. Doordat in de klas op de VSO meer kindjes van pokemon houden (pokemon go, serrie en natuurlijk de kaarten) kan ze hierdoor beter contact maken met anderen en heeft ze zelfs een vriendje gemaakt. Dit zou ze geweldig vinden om samen met dat vriendje in het boek te duiken.

 • Nienke vd Heide says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tobias. Hij is bijna 7 (zijn verjaardag wordt gevierd met thema Pokemon) en zit nu een paar maanden in groep 3 en oefent nu met lezen op Pokemon namen!
  Zou zo leuk voor hem zijn!

 • Wat een onwijs leuke actie! Onze Loek is helemaal wild van Pokemon. Pokémons vangen, kaartjes verzamelen hij kent ze allemaal. Dus hij zou heel heel blij zijn met dit prachtige stickerboek!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *