De 5 leukste boekjes voor peuters en kleuters - Peggy Kegel

De 5 leukste boekjes voor peuters en kleuters

Niets is leuker dan met je kleintje op de bank of ‘s avonds voor het slapen gaan een boekje te lezen. Soms is het leuk om ze actief mee te laten doen en een andere keer kun je voor een voorleesboek kiezen. Mandy was gek op samen boekjes lezen, toen ze klein was. Thijs ook, maar hem moet je geen nieuw boekje in handen geven, want die scheurt hij direct kapot. Bij onze zorgverlener daarentegen, blijft hij heel rustig en geduldig zitten. Tja, vreemde ogen dwingen. Wij hebben veel boekjes en ik heb voor jou de 5 leukste boekjes voor peuters en kleuters op een rij gezet.

Mijn eerste woordjes

Dit handzame boekje leert jouw kleintje de eerste woordjes. De woorden met plaatjes zijn in verschillende categorieën geordend, te weten: ‘Mijn huis’, ‘In de tuin’, ‘Op school’, ‘Spelen maar’, ‘Op de boerderij’ en ‘Op de markt’. Jouw kind kan alle woordjes ontdekken en zijn of haar woordenschat op een speelse manier verrijken.

Op de boerderij

Met dit flapboek kan jouw kleintje oefenen met de fijne motoriek. Jouw kindje kan namelijk zelf de klapdeurtjes open maken van de stallen, waar de boerderijdieren wonen. Er zijn koeien, varkens, konijnen, kippen, katten en nog veel meer.

Schud eens aan de appelboom!

Voorlezen en opdrachtjes uitvoeren in één. Dit voorleesboek staat er vol van. Jouw kindje kan appels uit de boom schudden, een monster kietelen, een mooi schilderij maken of zelfs een raket naar de maan lanceren. Dit is gewoon een heel origineel boek, wat leuk is om samen te lezen.

5-minuut verhaaltjes

Heerlijk voor het slapengaan een verhaaltje uit dit boek voorlezen. Daar wordt jouw kindje rustig van. Het zijn allemaal korte fantasieverhaaltjes, waarbij jouw kleintje lekker kan weg dromen. Er staan wel 38 verschillende verhaaltjes in.

Mijn groot voertuigenboek

In dit boek kan jouw kleintje naar hartelust kijken en ontdekken. Het gaat over allerlei voertuigen en alles wat daarbij komt kijken. Bouwmachines, landbouwmachines, hulpverleningsvoertuigen en ga zo maar door. Jouw kindje is hier uren zoet mee.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *