De coolste challenges voor TikTok - Peggy Kegel

De coolste challenges voor TikTok

Wordt jij gek van jouw kinderen, die de hele dag maar dansjes in het luchtledige doen? Toen mijn dochter begon met TikTok (in die tijd heette het zelfs nog musical.ly) begreep ik daar dus helemaal niks van en vond ik dat ‘gefiedeld’ maar irritant. Ondertussen ben ik zelf ook erg actief op TikTok (al doe ik geen dansjes) en vind ik ook leuk om naar anderen te kijken. Nee, TikTok is méér dan alleen dansjes. Uitgeverij Deltas heeft dan ook een spel op de markt gebracht, wat je met het hele gezin kunt spelen. De coolste challenges voor TikTok.

50 TikTok challenges

In dit spel voor jong en oud zitten 50 kaartjes met elk een TikTok uitdaging. Trek een kaartje en voer de opdracht uit. Dit kan een prank zijn (iemand in de maling nemen), of je moet een oude foto zo goed mogelijk na maken in de huidige tijd om op dezelfde manier te poseren of toch dat dansje doen. Er zijn 50 verschillende challenges, dus genoeg voor een hele avond plezier met je vrienden of je familie. Superleuk om cadeau te geven voor sinterklaas of onder de boom.

Laat zien wie de beste TikTokker van de familie is met deze doos vol leuke challenges voor TikTok! Trek een kaartje, pak je mobiel erbij en dans, playback en prank erop los.

Ideaal voor een gezellig avondje met het gezin of voor een familiefeestje. Upload je filmpje na afloop op TikTok onder de hashtag #tiktokdeltas en wie weet gaat het wel viraal! 

Winactie

Wil jij het spel ‘De coolste challenges voor TikTok’ winnen? Ik mag 2 mensen hier blij mee maken. Ik heb namelijk ook een winactie hiervoor op Instagram lopen. Je kunt dus 2x meedoen!!

Laat hieronder een bericht achter voor wie en waarom je dit spel graag wil winnen. Je kunt meespelen tot en met dinsdag 8 november! De winnaars worden op Instagram én Facebook bekend gemaakt.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van mijn blogs én de lopende winacties.

2 thoughts on “De coolste challenges voor TikTok

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *