Ons jaar 2022 - Peggy Kegel

Ons jaar 2022

Het is alweer 31 december. Wat is het jaar 2022 omgevlogen. En als ik er zo eens aan terug denk, hebben we een roerig jaar achter de rug, waar heel veel gebeurd is. Positieve, maar ook zeker negatieve dingen. Ik neem je even mee in ons jaar 2022.

Loslaten

Op 31 mei van dit jaar hebben we onze lieve hond Misty op 14-jarige leeftijd moeten laten inslapen. We hebben dit thuis laten doen door onze fantastische dierenarts. Patrick en Mandy waren er bij en later heeft Thijs ook nog afscheid kunnen nemen. Jeetje, wat zit zo’n beest diep in je hart, maar het is goed zo.
Mandy woont sinds oktober 2021 al volledig bij haar vader, waar ik zeker achter sta. De manier waarop was alleen niet zo fraai. Ze kwam daarna nog maar 1x in de 2 weken bij ons eten en het heeft helaas geresulteerd in het feit dat ze na haar verjaardag in juni van dit jaar niet meer bij ons is geweest en niets meer vanuit zichzelf heeft laten horen. En dat doet zeer. Ik mis haar vreselijk, alsof ik geamputeerd ben, maar ik moet het loslaten. Daarnaast heeft een broer van Patrick en zijn gezin ook afscheid genomen van ons. Erg jammer, het was juist de broer, waar Pat het meeste contact mee had en waar we regelmatig mee op pad gingen. Maar ook dat is loslaten. Ik hoop van harte dat we ze in 2023 weer mogen omarmen.

Ziekte

De vader van Patrick is het afgelopen jaar heel erg ziek geweest, waarvan we dachten dat hij niet meer beter zou worden. Dierbare vrienden hebben dit jaar háár moeder en zíj́n vader verloren, waardoor ze beiden plotsklaps wees zijn geworden. Poeh, dat was wel heel dichtbij en had ook zomaar met Patrick kunnen gebeuren, maar we zijn dankbaar dat mijn schoonvader weer volledig hersteld is. Mijn ouders en bonuspaps en mams zijn eigenlijk dit jaar in goede gezondheid doorgekomen. En daar zijn we uiteraard heel blij mee. Op 2e Kerstdag kwam Thijs uit het niets met hoge koorts wakker. Dikke vette griep, die hij doorgegeven heeft aan mij. Terwijl ik dit typ zit ik dan ook als een zombie op de bank. Geen koorts meer gelukkig, maar veel slijm, vol hoofd en van alle lichamelijke ongemakken voorzien. Geen leuk einde van het jaar.

Positief

Maar Peggy zou Peggy niet zijn als ik niet met een positieve blik de wereld in kijk. We kijken vol vreugde terug op onze vakanties van afgelopen jaar. We hebben zoveel plezier van onze vouwwagen gehad met uiteraard de heerlijke lange zomer met fantastisch weer. Patrick is in september met een nieuwe baan begonnen, wat hem weer heel veel voldoening geeft. Ik heb ook een heel goed jaar achter de rug met mijn business. Mijn Forever business heeft zich ontwikkelt tot een stabiele business, mijn secretariële business heeft geleid tot het feit dat ik me als projectleider mag bemoeien met een renovatieproject, mijn samenwerkingen met bedrijven voor TikTok en blog zijn meer dan verdubbeld, mijn betaalde opdrachten zijn meer dan verdubbeld. Dus ja, zeker niet te klagen.

Dankbaar

De positieve veranderingen van hierboven hebben we vooral te danken aan de goede zorg, die voor onze Thijs nu helemaal op orde is. Het logeerhuis doet ons als stel heel goed, maar school, de BSO en onze fantastische zorgverlener thuis zorgen ervoor dat we balans in ons leven hebben. Dankbaar zijn we ook voor de enorme stappen, die Thijs maakt. Hoe klein of groot ook, hij gaat vooruit en dat is belangrijk. We zijn dankbaar voor alle lieve mensen, die ons leven verrijken en voor de mensen, die het leuk vinden en de moeite nemen om ons te volgen. En niet te vergeten onze lieve poes Vera, die extra liefde en plezier brengt in ons huis. Het was een bewogen jaar, op naar de volgende.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *