Een kaartje is zoveel leuker - Peggy Kegel

Een kaartje is zoveel leuker

Voor diegenen, die mij een beetje kennen, weten dat ik niet zo heel attent ben. Elk jaar zet ik het weer op mijn doelenlijstje en elk jaar lukt het steeds beter om meer attent te zijn. In mijn vorige blog is te lezen, dat het aantal samenwerkingen voor TikTok en blog meer dan verdubbeld zijn. Goede reden dus om alle bedrijven een leuk bedankje te sturen voor de samenwerking van afgelopen jaar.

Een persoonlijk kerstkaartje

Omdat vooral Thijs en ik te zien zijn op TikTok, heeft mijn man Patrick leuke foto’s van ons gemaakt in kerstsfeer. En die foto hebben we weer gebruikt om een leuke persoonlijke kerstkaart te maken bij studentendrukwerk. Een drukkerij helemaal in Groningen, die onderdeel is van Chris Russel, met ruim 25 jaar ervaring. Ze kunnen van alles voor je drukken, van scripties tot mokken, van collegeblokken tot posters. Ik heb gekozen om onze persoonlijke kerstkaart daar te laten drukken. En het is echt ontzettend leuk geworden.

Mijn website in 2023

Op dit moment is mijn website ingericht voor mensen, die hun algehele gezondheid willen verbeteren en extra inkomen willen genereren door middel van onze fantastische aloe vera producten. Een tabblad is ingericht voor mijn blog. En omdat dat gedeelte juist zo gegroeid is, is mijn doel voor 2023 om de functie om te draaien. Een blogwebsite met daarnaast ruimte om mensen te bereiken, die op zoek zijn naar een extra inkomen.

Nog meer doelen

Andere doelen voor 2023 is om elke maand minstens een weekend op vakantie te zijn. En terwijl ik dit schrijf, zitten we in een chalet in Drenthe. Januari is al afgevinkt. Ook wil ik mijn gezondheid verbeteren en investeren in mooie dames mode. Ik noem het liever zo, dan dat ik zeg dat ik wil afvallen, want dat is de afgelopen jaren niet gelukt. Ik wil me meer gaan inzetten voor mensen met een kind met een beperking. Zo ben ik gestart als Parent Educator bij het project ‘Samen zorgen, samen leren’ en willen we dit jaar gaan uitbreiden naar meer onderwijsrichtingen, dan alleen geneeskunde en pedagogiek. Ik wil meer samenwerkingen aangaan met mooi speelgoed en goede hulpmiddelen voor onze zorgintensieve kindjes. Meer bekendheid en inclusiviteit voor onze kids creëren via TikTok, Instagram en blog. Genoeg te doen dus, dit jaar. Ik wil in ieder geval alvast iedereen bedanken, die mijn blog leest en die ons helpt te groeien op social media. Zo kunnen we nóg meer mensen bereiken en nóg meer mensen helpen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *