In stijl gamen met de Trust Felox gaming mouse

In stijl gamen met de Trust Felox gaming mouse

Een must voor iedere gamende puber of voor de oudere gamer is een goede muis, waarmee je goed en makkelijk je spelletje kan spelen. Trust heeft nu de kleurrijke Felox gaming mouse op de markt gebracht, waarbij je stijl kunt gamen en die eindeloos speelplezier garandeert. Ze zijn cool, comfortabel en betaalbaar.

Wired vs wireless

De Trust Felox gaming mouse is er in twee varianten, bedraad en draadloos. De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is, zoals je ziet, bedraad. Deze muis is verkrijgbaar in 4 kleuren, zwart, wit, blauw en roze. Ook kun je met de meegeleverde software de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar je eigen stijl.
De GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse is een draadloze muis, die je kunt aansluiten via de USB ontvanger. Je hebt wel 80 uur speelplezier met een goed opgeladen batterij. Deze draadloze gaming muis is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bovengenoemde gaming muizen zijn te combineren met de Zirox headset. Zo kun je echt in stijl gamen met de Trust Felox gaming mouse.

Winactie

Van Trust en Media Tornado mag ik een exemplaar van de Trust GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je deze gaming mouse wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 18 augustus 2023
  • Na 18 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

One thought on “In stijl gamen met de Trust Felox gaming mouse

  • Dat zou wen mooie aanwinst zijn voor mijn vriend zijn gameroom! Sinds een halfjaar wonen we samen en kan upgrade hij zijn gameroom, een goede/mooie muis mist nog

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *