Mijn eerste dierenboek van Little Dutch

Mijn eerste dierenboek van Little Dutch

Iedereen kent het fantastische houten speelgoed en de zachte knuffels van Little Dutch. Thijs heeft er ook het nodige speelgoed van. Is behoorlijk hufterproof en bijna niet kapot te krijgen. Thijsproof, noemen wij dat. Nu is er ook Mijn eerste dierenboek van Little Dutch.

Mercis Publishing

Mercis Publishing staat bekend om het uitgeven van de boeken van Dick Bruna, waaronder Nijntje. Sinds 2022 geeft Mercis ook de boeken van Little Dutch uit. De uitstraling daarvan is ontzettend authentiek en heel herkenbaar. De boeken zijn van zeer hard karton, die zelfs Thijs niet snel kapot gescheurd krijgt.

Mijn eerste dierenboek

In dit grote kijkboek staan allerlei soorten dieren. Van bosdieren tot jungledieren, van zeedieren tot luchtdieren. Er is ontzettend veel te leren voor jong en oud. De tekeningen van de dieren zijn prachtig weergegeven, waardoor het dier ook goed te herkennen is. Je kunt Mijn eerste dierenboek van Little Dutch online bestellen door op de link te klikken, mocht je te laat zijn voor de winactie van hieronder. Superleuk voor jezelf of om cadeau te doen.

Winactie

Van Mercis Publishing mag ik een exemplaar van Mijn eerste dierenboek weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 18 augustus 2023
  • Na 18 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

7 thoughts on “Mijn eerste dierenboek van Little Dutch

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *