Dino Sticker Parade en Toverkrasblok

Dino Sticker Parade en Toverkrasblok

In eerdere blogs kon je al lezen dat Thijs van Dino’s houdt. Het zijn natuurlijk ook bijzondere magische schepsels, waar wij ons totaal geen voorstelling bij kunnen maken. Het blijft mysterieus, vind ik zelf ook eigenlijk. Er zijn weer twee hele leuke Dino boekjes op de markt waar jouw kindje urenlang mee bezig kan zijn. Het zijn de boekjes Dino Sticker Parade en Toverkrasblok.

Dino Sticker Parade van Deltas

Uitgeverij Deltas heeft dit mooie kleur- en stickerboek uitgegeven. De stickers zijn herbruikbaar en zo mooi van kleur en tekening. Het lijken wel foto’s, zo bijzonder. Dit boekje zit boordevol mooie kleurplaten van jouw favoriete dino. Laat de creativiteit de vrije loop en plak de stickers op de daarvoor bestemde plaats. Dino Sticker Parade kun je online bestellen, mocht de winactie hieronder al afgelopen zijn.

Dino Super Magic Toverkrasblok

In het toverkrasbok zitten allemaal dino’s verborgen. Pak een zacht potlood en wrijf ermee over een bladzijde en kijk welke dino er tevoorschijn komt. Superspannend natuurlijk! Je kunt Dino Super Magic Toverkrasblok online bestellen bij de meest bekende blauwe man.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van de beide Dino boekjes weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 17 augustus 2023
  • Na 17 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

One thought on “Dino Sticker Parade en Toverkrasblok

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *