Allemaal voertuigen van Deltas

Allemaal voertuigen van Deltas

Onze Thijs vind stickerboekjes echt heel leuk. Jammer genoeg eet hij ook het grootste gedeelte van de stickers op als je niet oplet, maar het pielen om de stickers van het vel af te peuteren vindt hij heerlijk. Goed in de gaten houden dus. We hebben nu een nieuw kleur- en stickerboek gekregen. Het heet Allemaal voertuigen van Deltas.

Kleur- en stickerboek

Allemaal voertuigen van uitgeverij Deltas is een kleur- en stickerboek, waarbij er ook woordjes in staan. Zeer geschikt voor kindjes tussen de 3 en de 5 jaar. Je komt allerlei leuke voertuigen tegen, zoals de fiets, de helikopter en de kiepauto. Op elke bladzijde een setting, met de daarbij behorende voertuigen. Daarnaast kun je nog de ontbrekende voertuigen als sticker erbij zoeken. Zo leer je de voertuigen en de daarbij behorende woordjes. Thijs is er echt heel erg blij mee. Ben je nu te laat voor de onderstaande winactie, dan kun je Allemaal voertuigen van Deltas online bestellen, door op de link te klikken.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van Allemaal voertuigen weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 17 augustus 2023
  • Na 17 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

2 thoughts on “Allemaal voertuigen van Deltas

  • Ik zou dit boekje graag willen winnen voor mijn zoontje Nolan. Hij is gek op alles wat beweegt. De auto is zijn grote favoriet, maar de fiets en vliegtuig vindt hij ook geweldig!

  • Leuk voor onze jongste kleinzoon, als we wandelen moeten we constant stoppen om voertuigen aan te wijzen Een bus trein vrachtwagen en trekker zijn momenteel favoriet

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *