Pouch Pals Leo de Leeuw

Pouch Pals Leo de Leeuw

Wie mij een beetje kent, weet dat ik totaal niet creatief ben. Wel in business, maar absoluut niet in handvaardigheid. En toch vind ik dit leuk, haken! Natuurlijk niet te groot en niet te complex, zodat ik er niet lang mee bezig ben. Zo heeft The Knitty Critters een aantal Pouch Pals. Haakpatronen in dierenvorm. Zo heb ik Pouch Pals Leo de Leeuw.

Haakpakket met patroon

The Knitty Critters hebben veel verschillende Pouch Pals. Zo is er onder andere Trevor the Frog, Colin the Chick en Bridget the Giraffe. Het zijn haakpakketten met patroon en alle toebehoren zitten er in. Alle garens, vulling, accessoires en een ergonomische haaknaald zijn inbegrepen. Ik vind ze echt superschatting en voor Thijs zijn het fijne knuffeltjes.
Ben je nou te laat voor onderstaande winactie, dan kun je Pouch Pals Leo de Leeuw online bestellen door op de link te klikken.

Creatief met garen

Hoe leuk is het om lekker creatief bezig te zijn met deze haakpakketjes en daarna het knuffeltje te kunnen geven aan een dierbare? Er zijn ook mensen, die de Pouch Pals verzamelen of ze verkopen voor een goed doel. Ik ben heel benieuwd wat jij er mee doet. Ik geef mijn exemplaar uiteraard aan Thijs.

Winactie

Van Boekenvoordeel mag ik een exemplaar van The Knitty Critters Pouch Pals Leo the Lion weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 16 augustus 2023
  • Na 16 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

One thought on “Pouch Pals Leo de Leeuw

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *