Het leukste Dino Spelletjesboek

Het leukste Dino Spelletjesboek

Onze Thijs is gek op dino’s. Kleurboeken, spelletjes met dino’s op de iPad of gewoon speelgoeddino’s. Hij vindt het helemaal leuk. Deltas heeft een heel leuk boekje op de markt gebracht voor dino liefhebbers van 5 tot 7 jaar. Is natuurlijk nog veel te moeilijk voor Thijs, maar wellicht is het leuk voor jouw dinofan. Met het leukste Dino Spelletjesboek is jouw kind urenlang zoet.

Spelend leren met dino’s

Het leukste Dino Spelletjesboek staat vol met verschillende spelletjes. Verschillen zoeken, de juiste schaduw vinden, de weg door een doolhof volgen, kleuren op code, tekenen van punt tot punt, logische rijen aanvullen… Het staat boordevol puzzels, raadsels en spelletjes op maat van jonge kinderen. En natuurlijk staan de antwoorden achterin het boek. Niet stiekem alvast afkijken!
Ben je nu te laat voor de winactie, dan kun je Het leukste Dino Spelletjesboek online bestellen door op voorgaande link te klikken.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van Het leukste Dino Spelletjesboek weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 16 augustus 2023
  • Na 16 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

2 thoughts on “Het leukste Dino Spelletjesboek

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *