Leer alles over edelstenen in Basisgids Kristallen

Leer alles over edelstenen in Basisgids Kristallen

Je komt ze steeds vaker tegen. Bij mensen thuis, maar ook op kantoor. En ik heb ze zelf ook in huis. Ik heb het natuurlijk over edelstenen. Ik heb er een paar thuis, die staan voor liefde en succes, maar echt heel veel weet ik er nog niet van. Van uitgeverij Deltas heb ik het boekje Basisgids Kristallen gekregen. In de vakantie ga ik me daar eens in verdiepen en leer ik alles over edelstenen.

Helende edelstenen

Edelstenen hebben een helende werking. Ze worden al eeuwenlang gebruikt om ons te beschermen tegen negatieve energie en om kwalen te genezen. Dat door ze door hun vibrerende energie. We zeggen ook weleens ‘Alles is energie’, omdat alles een eigen vibratie heeft. In Basisgids Kristallen leer je hoe je toegang kunt krijgen tot de vibrerende energie van 33 kristallen. Er wordt toegelicht hoe je de edelstenen kunt gebruiken om allerlei problemen aan te pakken. Zo staat bijvoorbeeld Rozenkwarts voor onvoorwaardelijke liefde. Voor jezelf, maar ook voor een ander. De Lapis Lazuli kun je inzetten tegen pijn, vooral migraine.

Kristallen reinigen en opladen

Wie denkt dat je edelstenen of kristallen gewoon leuk kan neerzetten voor de sier, die heeft het mis. Het is de bedoeling dat je de edelstenen op de juiste manier gebruikt, maar daarna ook reinigt en weer oplaadt. Veel kristallen zijn namelijk fragiel en moeten op de juiste manier worden bewaard. Ze kunnen ook negatieve energieën van een vorig gebruik bevatten. Hoe je precies jouw kristallen moet reinigen en opladen kun je vinden in deze basisgids. Mocht je te laat zijn voor onderstaande winactie, dan kun je Basisgids Kristallen online bestellen door op voorgaande link te klikken.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van deze Basisgids Kristallen weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

 • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boekje wilt winnen
 • Je kunt meedoen t/m 15 augustus 2023
 • Na 15 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
 • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

9 thoughts on “Leer alles over edelstenen in Basisgids Kristallen

 • Ik zou het boekje graag voor mezelf willen winnen. Ik ben recent begonnen met het sparen van edelstenen en zou graag meer willen leren over hun werking Ipv ze kopen op hoe mooi ze zijn.

  • Ik weet wel zeker dat edelstenen goede invloed kunnen hebben op ons leven. Voor een diepere beleving is zo’ n boek nodig zodat je voor jezelf de juiste stenen keuze kunt maken. Graag zou ik deze willen winnen.

 • Christa Efdé says:

  Ik zou dit boekje zo graag voor mezelf willen winnen. Ik heb al meerdere pareltjes staan maar ik weet niet echt de werking ervan. Ik zou het boekje goed kunnen gebruiken om hier meer over te weten te komen en voor mezelf te gebruiken en te ondersteunen bij (hopelijk) genezing!🤞🏻

 • Ik zou dit boekje voor mijn zus willen winnen. Mijn zus heeft houdt van edelstenen en ze laat altijd zien als ze een nieuwe heeft. ze weet niet altijd de werking ervan dus daarom is het misschien een leuk cadeautje.

 • Hanneke Peters says:

  Ik zou deze heel graag voor mijn nichtje van 13 willen winnen! Die is begonnen met het sparen van edelstenen en legt het vertrouwen in de handen van een edelsteen! Het helpt haar door de lastige periode waar ze in zit! Dit boek gaat ze helemaal stuk lezen en bekijken denk ik!

 • O wat een leuke aktie!
  Ik ben sinds een tijdje bezig met edelstenen en zoek meestal op internet de werking op of in de winkel waar ik ze koop krijg je een briefje erbij. Maar een boek is veel handiger dan losse blaadjes.
  Groetjes Evelien

 • Dit lijkt me zo gaaf, heb altijd al barnsteen armbanden of kettingen voor mn kids gehad. Nu heb ik een combinatie van barnsteen en groene Aventurijn. Ik zou er graag veel meer over willen weten en zo voor elk kind een passende ketting of armband kunnen kopen.

 • Mirke Schilt says:

  Ik zou heel graag dit prachtige edelstenen boekje willen winnen voor mijn beste vriendin. Wij zijn beiden zo gek op edelstenen en willen meer weten wat nog meer ons kan helpen qua edelstenen. Dankzij mijn beste vriendin kwam ik ook bij edelstenen terecht.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *