Mijn eerste leesboek van Deltas

Mijn eerste leesboek van Deltas

Toen ik 4 jaar was kon ik al lezen. En niet zomaar lezen, nee, ik las mijn kleuterklasgenoten voor uit ‘Pinkeltje’. Dit vertel ik niet om op te scheppen natuurlijk, maar ik vond lezen geweldig!! Hoe fijn is het als jouw kind lezen leuk vindt? Goed voor de woordenschat en de ontwikkeling. Maar ja, het moeten natuurlijk wel leuke boeken zijn om te lezen. Dat is wel een vereiste, anders begint jouw kind er echt niet aan. Ik ga je in deze blog vertellen over Mijn eerste leesboek van Deltas. Er zijn twee boeken van, één over eenhoorns en één over dino’s.

Mijn eerste Eenhoorn leesboek

Voor de meiden vanaf 6 jaar is er dit superleuke Mijn eerste Eenhoorn leesboek. Vier verhalen over het magische dier, de eenhoorn. Dit leesboek is lekker kleurrijk en is opgebouwd uit korte zinnen en eenvoudige woorden. Zo kan jouw beginnende lezer de verhalen makkelijk oefenen. Ook staan er achterin dit boek een paar leuke raadsels om begrijpend lezen te oefenen. Ben je te laat voor de winactie onderaan deze blog? Dan kun je Mijn eerste Eenhoorn leesboek bestellen door op de link hiervoor te klikken.

Mijn eerste Dino leesboek

De stoere binken lezen natuurlijk liever uit Mijn eerste Dino leesboek. Schrijver Martin Klein heeft een spannend verhaal over dinosaurussen in korte zinnen en makkelijk te lezen woorden opgeschreven in een kinderleesboek. Dit leesboek over dino’s is voor de beginnende lezer vanaf 6 jaar. Ook in dit boek staan achterin een aantal leuke raadsels voor het oefenen van begrijpend lezen. Uiteraard kun je Mijn eerste Dino leesboek online bestellen, mocht je te laat zijn voor de winactie.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik Mijn eerste Eenhoorn leesboek en Mijn eerste Dino leesboek weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je deze boekjes wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 15 augustus 2023
  • Na 15 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

3 thoughts on “Mijn eerste leesboek van Deltas

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *