Mama me-time boek van Snor

Mama me-time boek van Snor

Het eerste jaar na een bevalling is een rollercoaster voor de kersverse mama. Je rent van de luiers, naar de voedingen en de gebroken nachten doen je geen goed. Vandaar dat uitgeverij Snor nu het Mama me-time boek heeft uitgebracht. Dé feelgoodgids voor het eerste jaar na de bevalling. Geschreven door gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur.

Balans vinden tussen het babygeluk en jezelf

Je bent natuurlijk ‘over the moon’ met je nieuwe baby, maar ondertussen ben je lichamelijk in disbalans. De lichamelijke ongemakken, de hormonen en de geestelijke veranderingen vergen nogal wat van een moeder. In het boek Mama me-time van Snor vindt je alle handvaten, die je nodig hebt om juist in balans te komen tussen het babygeluk en jezelf. Het helpt je op een natuurlijke manier herstellen, zodat je ondanks de luierberg en het gierende slaapgebrek je nieuwe zelf vindt.

Me-time inplannen op een natuurlijke manier

Het Mama me-time boek van Snor staat boordevol tips om jouw lichaam weer terug in balans te krijgen in het eerste jaar na de bevalling. Zo staan er tips in voor selfcare, zoals het maken van een ontspannende spray van etherische oliën, en heerlijke, gezonde en voedzame recepten, zoals een Take it Easy Traybake. Ook vertelt de schrijfster over de juiste supplementen voor na de bevalling. Een heel pakket aan informatie voor de kersverse mama in een prachtig boek. Ben je te laat voor de winactie hieronder? Geen nood! Je kunt dit Mama me-time boek online bestellen.

Winactie

Van uitgeverij Snor mag ik dit Mama me-time boek weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 14 augustus 2023
  • Na 14 augustus kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

One thought on “Mama me-time boek van Snor

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *