Mijn allereerste dieren zoekboek - Peggy Kegel

Mijn allereerste dieren zoekboek

Wat is er leuker dan samen met jouw kindje in een zoekboek te bladeren. Jouw kindje is echt actief bezig om de plaatjes te zoeken, die in de opdracht staan. Thijs is er ook gek op. Nu moet ik zeggen dat hij boekjes lezen met de zorgverlener veel leuker vindt, dan met papa of mama, maar toch. Zoekboeken zijn favoriet! Zo ook ‘Mijn allereerste dieren zoekboek’.

Ben en Laura op avontuur

Om te beginnen valt het het mij op dat er mooie gedetailleerde illustraties, van Ursula Weller, in dit zoekboek staan. Vaak vind ik boeken ‘te simpel’ geïllustreerd. Niet dat Thijs dit verschil ziet hoor, maar ik zag het direct. In dit boek gaan Ben en Laura op avontuur. Zij gaan op bezoek bij de boerderij, de manege, een park, de wei, het bos, het strand en de kinderboerderij. Zij beleven allerlei avonturen en ondertussen kun je zoeken naar de plaatjes, die in de opdrachten staan.

Dieren zoekboek voor de allerkleinsten

Mijn allereerste dieren zoekboek is geschikt voor kids vanaf 2 jaar en heeft stevige kartonnen bladen, die je gemakkelijk samen kunt omslaan. De illustraties zijn goed herkenbaar en kleurrijk. De opdrachten zijn goed te doen. Gegarandeerd succes voor gezellige zoekboek-momenten voor jou en je kleintje. Je kunt dit leuke zoekboek hier bestellen of je kunt meedoen met de winactie.

Winactie: Mijn allereerste dieren zoekboek

Van Uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van dit leuke zoekboek weggeven. Wat moet je daarvoor doen en wat zijn de spelregels?

 • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit zoekboek wilt winnen
 • Je kunt meedoen t/m 19 maart
 • Na 19 maart kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
 • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Wil je meedoen met andere winacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en winacties.

6 thoughts on “Mijn allereerste dieren zoekboek

 • Manon Schreven says:

  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik werk als logopedist op een kinderdagcentrum. De kinderen zijn daar gek op dierenkenner!

 • Ik doe graag mee voor me kinderen, die zijn ook allebei zorg intensief en houden van boekjes lezen. Wij merken daardoor dat hun taal ontwikkeling daarin verbeterd. Dus zou een te gek boekje voor hun zijn

 • Amber Van der woude says:

  Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje,
  Die heeft een gastouder opvang en die zitten nu in het team dieren
  De kinderen zullen het helemaal fantastisch vinden 🥰

 • Lonneke Van Velthoven says:

  Ik doe graag mee, voor al mijn lieve kindjes uit mijn Gastouderopvang, die vinden zoekboeken helemaal tè gek!
  Super leuke winactie! Nu volop duimen!

 • Lonneke Van Velthoven says:

  Ik doe graag mee voor al mijn lieve kindjes uit mijn Gastouderopvang. Ze vinden zoekboeken helemaal tè gek, alleen hebben we alle zoekboeken uit de bieb al een paar x gehad, een nieuwe komt dus goed van pas!
  Super toffe actie! 💗

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *