Negenmaandenbeurs 2022 (deel 2) - Peggy Kegel

Negenmaandenbeurs 2022 (deel 2)

Zoals je wellicht in deel 1 hebt lezen, mocht ik een dag als influencer en blogger naar de Negenmaandenbeurs 2022 in de RAI in Amsterdam. Lees hieronder het vervolg van deze dag.

The Jiffle

12:45 uur. We kwamen bij deze stand en toen dacht ik…..weer een kinderwagenmerk. Maar The Jiffle is zojuist gelanceerd en heeft me compleet verrast. Komt helaas 6 jaar te laat, anders had ik deze zeker voor onze Thijs aangeschaft. Een 3 in 1 kinderwagen, met reiswieg, buggy, bolderkar en meerijdplankje in een. Super innovatief, veel ventilatie en makkelijk klein inklapbaar.

Mama Deli

13:00 uur. Mama Deli maakt met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor jouw kindje, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur. Een paprika is dan ook een echte paprika. Het is vriesverte, pure en kant-en-klare babyvoeding, die je binnen no time op tafel zet. Alles afgestemd op de behoefte en leeftijd van jouw kleintje. Je mag op de negenmaandenbeurs proeven en eerlijk….ik hou helemaal niet van die vieze babyvoeding, maar dit is echt wat je zelf ook zou maken. Gewoon zoals het hoort, heerlijk! Mama Deli is ook nog eens de hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs 2022.

Happy Earth

13:30 uur. Happy Earth brengt deodorant, douchegel en handzeep op de markt, die 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Ook de verpakkingen zijn duurzaam: 100% gerecycled plastic, plasticvrij of gemaakt van biologisch afbreekbaar kurk. Waarom gebruiken ze kurk? Omdat het een 100% natuurproduct is, 100% biologisch afbreekbaar is en omdat het 100% duurzaam is.

Quapi en Levv

13:45 uur. Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 12 jaar. Er is een Newborn collectie in maat 50 t/m 68, voor de mini’s een collectie in maat 62 t/m 110 en een collectie voor kids in maat 92 t/m 158/164. Quapi is vooral herkenbaar aan de hippe en vrolijke kleurtjes.
LEVV is een kledingmerk voor kids van 0-16 jaar. Een comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V. LEVV Newborn is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 74, Little LEVV in maat 80 t/m 116 en LEVV girls & boys is verkrijgbaar in maat 6Y (110) – 16Y (176). 

Joolz

14:00 uur. Joolz is natuurlijk bekend om zijn kinderwagens met levenslange garantie. Maar toen wij bij de stand kwamen, wachtte ons een hele andere verrassing. We kwamen aan tafel te zitten met Ragna Heidweiller en Samuel Levie. In de tijd dat Ragna zwanger raakte was hun droom om de taken in hun relatie en het huishouden eerlijk verdelen. Het lukte hun niet, en zo lukt het driekwart van de stellen die een gelijkwaardige verdeling van werk en zorg willen, ook niet. Ze besloten er een boek over te schrijven. Ragna ging op zoek naar oplossingen voor een betere verdeling. Ze dook in de cijfers, onderzocht de maatschappelijke verhoudingen tussen mannen en vrouwen, én interviewde diverse ervaringsdeskundigen, wetenschappers en experts, waaronder oud-politica Hedy d’Ancona, psychiater Glenn Helberg, schrijver en artiest Pepijn Lanen en ondernemer en auteur Nina Pierson. Samuel vertelt daarnaast in dit boek zijn kant van het verhaal. Aanrader voor ouders om te lezen en het heet ‘In voor-en tegenspoed (maar alleen als jij de afwas doet)’.

Fedde en Kees

14:15 uur. Frederieke’s jongste zoon Fedde was een huilbaby en een slechte slaper, omdat hij verborgen reflux had. Ze was vastbesloten om iets te bedenken dat haar zoon beter zou gaan slapen. En zo is het NUNKI lakentje geboren. Een handige manier van strak instoppen waar Fedde eindelijk rustig van werd. Het lakentje is verkrijgbaar in wieg- en ledikantmaat. Het bovenste deel van het lakentje is van zachte stretch stof gemaakt en valt strak om het lijfje van jouw baby. Dat geeft een lichtje druk, waardoor baby’s zich geborgen voelen, net zoals in de baarmoeder. Ze worden daar dan ook rustig van en slapen daardoor beter. In 2018 ging de website live en in 2019 won het NUNKI lakentje twee Baby Innovation Awards. Inmiddels slapen meer dan 20.000 baby’s beter met Fedde & Kees. Er komen veel moeders wanhopig naar Frederieke toe met de vraag of ze alsjeblieft kan helpen. Dan ben je dus eigenlijk al te laat en is het lastiger om het gedrag weer ‘af te leren’. De missie van Fedde en Kees is dan ook: Begin vanaf dag 1 met het NUNKI lakentje!!

Mepal

14:30 uur. Mepal is een bekend merk wat kunststof producten maakt, die alles te maken hebben met eten en drinken. Bordjes, lepeltjes en drinkflesjes voor baby’s, maar ook een complete set van bord, beker, bestek voor de al wat grotere kindjes. Vrijwel alle producten worden in Nederland gemaakt. De producten van Mepal zijn slim, handig en innovatief voor thuis en onderweg en te herkennen aan hun functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Ze zijn BPA vrij, kunnen in de magnetron en zijn vaatwasbestendig.

Yummi Gums

14:45 uur. Vitamine gummi’s als snoepjes. Dat is dé oplossing voor het nemen van al die vitaminepillen. Yummi Gums heeft ze ontworpen in een heleboel varianten. De suikervrije Kids en Mommy (to be) gums zijn natuurlijk favoriet op de negenmaandenbeurs. Yummygums zijn vegan, 100% natuurlijk, en vrij van allergenen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ze zijn ook nog eens heel lekker!

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten

15:00 uur. De NVKH is dé beroepsvereniging voor alle professionele, geregistreerde klassiek homeopaten in Nederland. Zij zijn een groep van betrokken en bevlogen zorgverleners die met een hoge mate van professionaliteit werken aan het activeren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest om deze op unieke wijze te herstellen. Zij willen vooral ook meer bekendheid geven aan het feit dat we zomaar allerlei (chemische) pillen aannemen van een arts, in plaats van dat we naar een natuurlijke oplossing zoeken.

Bella’s Kruidentuintje

15:15 uur. Bella’s Kruidentuintje is gespecialiseerd in het maken van maaltijdkruiden voor kinderen vanaf 12 maanden, die met de pot mee-eten. Deze maaltijdkruiden zijn zonder toegevoegde suikers, zout of E-nummers. Zo hebben we de nasikruiden en de spaghettikruiden mogen proeven. Echt heerlijk!

En we gaan nog niet naar huis

We zijn nog steeds niet bij alle merken geweest. Lees vooral verder in deel 3 óf begin gewoon bij deel 1 van mijn blog over de Negenmaandenbeurs 2022.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *