Negenmaandenbeurs 2022 (deel 3) - Peggy Kegel

Negenmaandenbeurs 2022 (deel 3)

Jawel hoor! Hier het laatste deel van de drieluik over mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs 2022. De start van onze bloggerstour kun je teruglezen in deel 1 en deel 2 van mijn blog.

Easywalker

15:30 uur. Easywalker is 30 jaar geleden ontstaan en heeft als missie: ‘Explore the world voor ouder en kind’. Zij zetten kinderwagens en buggy’s in de markt en op de negenmaandenbeurs lieten zij hun nieuwe paradepaardje zien: Jimmey. Dit is een kinderwagen met reiswieg, die je om kunt bouwen naar een buggy, die op zijn beurt weer volledig in horizontale ligstand kan en er zit een ontzettend grote mand van 34 liter onderop voor de boodschappen. Er is gebruik gemaakt van gerecyclede stoffen. De stof aan de binnenkant van de reiswieg kun je er uit halen om te wassen. De reiswieg is extra lang en je kunt het hoofdeind omhoog zetten tegen reflux. Ook zijn er verschillende accessoires te koop, zoals adapters om de reiswieg hoger te zetten voor de lange mensen onder ons, een stuurtje voor de kleine, bekerhouders, maar ook een telefoonhouder. Zeker de moeite waard om deze kinderwagen eens uit te proberen.

Dooky

15:45 uur. Hét merk voor accessoires is natuurlijk Dooky. De covers voor de autostoeltjes van 0+ maanden is, denk ik, het meest bekend. Op de negenmaandenbeurs zijn alle accessoires verkrijgbaar en wat vooral in deze tijd heel belangrijk is, zijn de zonnebrillen die de oogjes van jouw baby beschermen tegen het felle zonlicht. Ze zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar en zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 3 jaar. Nieuw in het assortiment zijn betaalbare draagzakken met mesh stof.

Mattie Café

16:00 uur. Een stand, die ik normaal gesproken zo voorbij zou lopen, heeft me enorm verrast op een zeer positieve manier. In het Mattie Café kun je speeddaten met professionals, die jou kunnen helpen met allerlei vraagstukken, waar je graag eens met iemand over zou willen sparren. Zo spraken wij met een netwerkdeskundige, die samen met jou gaat kijken, welke personen in jouw netwerk op welke momenten belangrijk voor jou kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld goed, per telefoon, je ei kwijt bij je moeder, die 2 uur rijden bij jou vandaan woont. Maar jouw moeder zal niet de persoon zijn, die je belt als er een spoedgeval is en je hebt iemand nodig, die op jouw kindje past. Maar wie zal die persoon dan wél zijn. Daar kun je samen met de deskundige over babbelen en inzichtelijk maken wie jou op welke momenten kan helpen. Ik vond het zeer interessant.

Weleda

16:30 uur. De verzorgingsproducten, die Weleda in de markt zet, zijn biologisch en 100% natuurlijk. Weleda Babyverzorging met biologische Calendula verzorgt, kalmeert en beschermt vanaf de eerste dag. Veilig en zacht voor de meest gevoelige babyhuid. Goed voor je baby en voor de planeet. Tijdens de negenmaandenbeurs is het Mommy-to-be pakket extra voordelig verkrijgbaar met de heerlijke zwangerschapsolie. Ook het Baby-Musthave pakket is extra voordelig verkrijgbaar. Hierin zitten de 3 Weleda babyverzorging essentials.

Nappy’s

16:45 uur. Wist je dat we in Nederland jaarlijks zo’n 20 miljoen kilo aan luiers weggooien? Ik schrok ervan toen ik het hoorde. Nappy’s heeft het grootste en meest voordelig geprijsde assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. Ze verkopen meer dan 30 verschillende merken, waaronder bekende merken als de wasbare luiers van Hu-Da, Little Lamb en Petit Lulu maar ook exclusieve merken zoals Lighthouse Kids Company en Elskbar. Wat me is bijgebleven van het mooie verhaal van Nappy’s is dat wij onze mindset zouden moeten veranderen van luiers zomaar weggooien, naar luiers hergebruiken. Toch eens goed om over na te denken…

Pampers

17:00 uur. Op de negenmaandenbeurs kun je kennismaken met de zachtste luier van Pampers met de beste huidbescherming voor de gevoelige huid van jouw pasgeboren baby. Pampers Premium Protection houdt jouw baby tot 12 uur lang droog en beschermd. Pampers is niet voor niks de nr.1 keuze van de kraamafdelingen. We kregen dan ook een demonstratie van de verschillende toplagen van de luiers, zodat je goed het verschil in werking kon zien. De vernieuwde babydoekjes bestaan voor 99% uit water en er zit 0% plastic in. Ze zijn verkrijgbaar in de geuren aqua of coconut.

Bobike

17:15 uur. Bobike heeft het meest duurzame voor- en achterzitje ontwikkeld. Hier komt duurzaamheid en veiligheid samen en geeft ook nog eens een mooi product met een hip design. Bij Bobike geven ze om het milieu en werken ze continu aan het verminderen, hergebruiken en recyclen van hun afval en het ontwikkelen van nieuwe technieken en materialen die het milieu minder belasten. Zo lieten ze nog een ander handig product zien. De Bobike Trailer is een multifunctionele fietskar die kan worden gebruikt als fietskar of als wandelwagen. Makkelijk achter de fiets te koppelen en er passen met gemak 2 kinderen in (max 44 kg). Op de negenmaandenbeurs kun je op het parcours een ritje er mee maken.

Gazelle

17:30 uur. Gazelle bestaat al 130 jaar en doen er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger te maken. Zo komt Gazelle met de nieuwe Bloom familiefiets. Ideaal voor het doen van boodschappen en om je kind(eren) mee te vervoeren. Qua bakfiets komt Gazelle met de Makki familiebakfiets. Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. Beide fietsen kun je uitproberen op het parcours tijdens de negenmaandenbeurs.

Dolly-bakfiets

17:45 uur. Al ruim 10 jaar houd Dolly bakfiets gezinnen in beweging met de ideale elektrische bakfiets. Met superstoere look en uniek design gebouwd in Nederland in jouw eigen kleurcombinatie. Er zit een grote accu onder het bankje en er passen maximaal 3 kinderen in. Dolly werkt niet met tussendealers, maar levert rechtstreeks aan de klant en heeft service en onderhoud aan huis. Er zijn ook accessoires te koop voor de Dolly-bakfiets.

Babboe

18:00 uur. Het meest bekende merk onder de bakfietsen is wel Babboe. 15 jaar geleden begonnen met de Babboe Big. Er zijn tweewiel- en driewielbakfietsen verkrijgbaar. Op de negenmaandenbeurs kun je 4 modellen bekijken. De nieuwste aanwinst van Babboe is de Flow. Dit is een driewielbakfiets, die stuurt als een tweewieler. Uiteraard elektrische aandrijving én met een klikloze versnelling. Ook hier hebben we een rondje mee gereden op het parcours. Het is zeker een fijne en wendbare bakfiets.

Goodiebags

We zijn door bijna alle standhouders beloond met een goodiebag, waar ook nog eens hele mooie en waardevolle spullen in zitten. Sommige goodies zijn zelfs zo leuk dat ik er vast nog een aparte blog over ga schrijven. Mijn man schrok zich lam, toen hij de hoeveelheid tassen zag, waarmee ik thuis kwam, haha. We zijn nog met een klein clubje van 5 na afloop nog uit eten geweest bij een restaurantje in de buurt van de RAI. Het was een lange dag met vermoeide voeten en een kapotte rug als gevolg, maar ik had dit voor geen goud willen missen. Nogmaals dank aan Miriam en Fleur voor de organisatie en ik ga heel graag een volgende keer weer mee!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *