De busybag van Max & Lea - Peggy Kegel

De busybag van Max & Lea

Zoals je weet ben ik altijd op zoek naar speelgoed, waarmee onze Thijs zijn fijne motoriek kan oefenen. En je kunt er niet genoeg verschillende van hebben, want elk stuk speelgoed heeft weer zijn eigen uitdagingen. Zo ook de busybag van Max & Lea

Fijne motoriek oefenen

Met de busybag kan jouw kindje zijn of haar motoriek goed oefenen. Er zitten knoopjes, gespjes en riempjes in, maar ook klittenband, een rits, drukknoopjes en een veter om te strikken. Thijs is er wel een tijdje zoet mee, aangezien hij heel veel moeite heeft met zijn fijne motoriek. Het is vooral leuk en leerzaam om het samen te doen. Ik doe het eerst voor en daarna doe ik het hand over hand samen met Thijs. Later probeert hij het zelf en soms lukt het dan nog ook. Dan is hij zo trots! En ik natuurlijk ook.

Lekker zacht en handig

De busybag kun je openklappen als een soort boek en is gemaakt van stevig zacht materiaal. Als het dichtgeklapt is, dan zitten er hengsels aan, zodat je het makkelijk kunt dragen. Het is zo licht van gewicht dat zelfs een baby het omhoog kan tillen. De buitenkant is effen grijs en de binnenkant is kleurrijk met een leuk thema van een jongen en een meisje, die aan het wandelen zijn. Omdat de busybag zo zacht en fexibel is, kun je het ook makkelijk in je koffer of in je tas stoppen om mee te nemen.

Winactie

Op TikTok heb ik op dit moment een winactie lopen tot en met zondag 29 januari. Volg Max & Lea daar ook vooral, want ze hebben echt heel leuk speelgoed met een mooi verhaal erachter.

@peggykegel

Wil jij deze busybag winnen? Lees dan hieronder wat je moet doen! Volg @Max & Lea en vertel in de comments voor wie en waarom je deze #busybag wil winnen. #winactie #winnen #maxandlea #knuffelthijs #zorgintensief #ontwikkelingsachterstand #dyspraxie #autisme #fijnemotoriek #motorischspeelgoed

♬ Image of cute and bright children and small animals – fasorashi-do

Ben je nou te laat voor de winactie of ben je niet in de prijzen gevallen, dan kun je deze leuke busybag ook nog gewoon hier bestellen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *