De Vrijheidsmakelaar bestaat 5 jaar

De Vrijheidsmakelaar bestaat 5 jaar

Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Mijn bedrijf bestaat alweer 5 jaar. En doe ik al 5 jaar hetzelfde? Zeker niet, maar het doel en de missie is nog steeds hetzelfde. Het creëren van vrijheid op alle mogelijke vlakken. In eerste instantie voor mezelf, maar ondertussen help ik andere mensen, vooral vrouwen, hun vrijheid te creëren.

De start van De Vrijheidsmakelaar

Toen ik 5 jaar geleden de Kamer van Koophandel binnen stapte, was ik net uit de schuldsanering. Althans, de drie jaar leven met een klein budget. Vanaf 1 oktober 2018 mocht de geldkraan weer open. Ik schreef me in als de Vrijheidsmakelaar. Zelfs de man van de KvK vond het een briljante naam. En ik ben er nog steeds trots op.
Ik verhuurde mijzelf als secretarieel ondersteuner op zzp basis in de bouwbranche. Ik werd via Seven Oaks ingezet bij Heijmans. Ik werkte met heel veel plezier als projectsecretaresse aan project Bananenstraat in Rotterdam. Daarna mocht ik door naar project Haga in Den Haag. Daar heb ik ook een stukje kopersbegeleiding gedaan. Ik heb er ongelooflijk veel mogen leren.

De Vrijheidsmakelaar op aloe vera basis

Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met het helpen en begeleiden van mensen naar een gezondere versie van zichzelf. Ik ben al 8 jaar brand partner van Forever Living Products. Een Amerikaans bedrijf dat al 45 jaar de wereldmarktleider is op het gebied van aloe vera en bijenproducten. Deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en Forever Living heeft ook nog eens het beste compensatieplan. Deze bijverdienste geeft mij ook vrijheid. Zowel fysiek als financieel. Ons gezin heeft een veel betere weerstand gekregen en Thijs heeft geen last meer van zijn reflux. Mijn klanten komen elke maand terug, omdat zij zoveel voordelen ervaren door het gebruik van onze aloe vera producten. Dat geeft een stabiel extra inkomen. Vrijheid dus!

Heb jij interesse in deze bijverdienste? Stuur me dan een berichtje, dan leg ik je alles uit en kunnen we kijken of deze manier van werken bij jou past.

De Vrijheidsmakelaar 5 jaar later

Vandaag de dag ben ik geen secretarieel ondersteuner meer voor bedrijven. Tot het eerste deel van dit jaar was ik nog ingehuurd bij Smit & Dorlas koffiebranderij. Daarvoor nog een klus via Caja bij Drechtland Bouw. 3 jaar geleden in de corona tijd ben ik begonnen met TikTok. Mijn eerste filmpjes gingen over onze aloe vera producten, maar ik had geen idee wat ik deed. Na een paar weken, ben ik filmpjes van Thijs gaan delen. Die gingen heel snel viraal en binnen no time, had ik 40K volgers. Er volgden samenwerkingen met bedrijven, die willen dat ik hun producten promoot. Er kwamen steeds meer betaalde samenwerkingen. Weer een extra inkomstenstroom dus, hoewel deze niet constant is. Maar hé, elk euro is er één. Ik sta ondertussen op ruim 83K volgers op TikTok.

Omdat veel bedrijven, waarmee ik samenwerk, zelf geen TikTok kanaal hebben (of wel ooit hebben aangemaakt, maar er niets mee doen), ben ik op het idee gekomen om TikTok trainingen voor ondernemers te gaan geven. Nu nog op verschillende locaties door het hele land, maar per 1 december ook online te verkrijgen.

5 jaar vrijheid

Alhoewel De Vrijheidsmakelaar niet mijn eerste eigen bedrijf is, is het wel de meest lucratieve. De meerdere inkomstenbronnen zorgen ervoor dat elke dag weer anders is. En het heeft me persoonlijke ontwikkeling gebracht. Werken met wie, wanneer en waar staat bovenaan mijn wensenlijstje en dat geeft me al 5 jaar vrijheid, prachtige inzichten en waanzinnige vriendschappen.
Ik ben heel benieuwd hoe De Vrijheidsmakelaar er over 5 jaar uit ziet als het 10 jaar bestaat. Je weet bij mij maar nooit wat ik over een jaar weer heb verzonnen. Blijf me dus vooral volgen en vragen stellen mag natuurlijk altijd.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *