Je naam op een naampuzzel - Peggy Kegel

Je naam op een naampuzzel

Houten speelgoed is tijdloos en nog steeds helemaal hot. Vaak stevig, onbreekbaar, functioneel en mooi om te zien. Jouw kindje heeft er vaak urenlang plezier van. Je ziet bijvoorbeeld keukentjes, bordspellen, poppenhuizen en puzzels van hout. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde naampuzzel te hebben voor jou of je kindje? Ja, je leest het goed: Je naam op een naampuzzel.

Waarom houten speelgoed

Volgens mij is er niemand, die niét van houten speelgoed houdt. Houten speelgoed is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook niet giftig, wat betekent dat er geen chemische stoffen in het lichaam van uw kind terechtkomen. De verf, die gebruikt wordt om de puzzels te kleuren, zijn tegenwoordig ook niet schadelijk meer. Ook is houten speelgoed gemaakt om lang mee te gaan en is het makkelijk schoon te maken. Het is vaak hufterproof (Thijsproof noemen wij dat), dus niet snel kapot te krijgen.

@peggykegel

Met naampuzzel_peggy10 krijg je 10% korting op jouw gepersonaliseerde puzzel van @Naampuzzel.nl #naampuzzel #knuffelthijs #zorgintensief #ontwikkelingsachterstand #dyspraxie #autisme #samenwerking

♬ Happy Kids – Ramol

Houten naampuzzel

De puzzels van Naampuzzel.nl zijn handgemaakt, duurzaam én helemaal gepersonaliseerd in hun eigen puzzelfabriek. Jouw kleintje leert spelenderwijs hun eigen naam spellen in hun eigen fantasiewereld. Je kunt aangeven of je de naam in hoofdletters of in kleine letters wil. Ook kun je de kleurstelling bepalen en het decor van de andere puzzelstukjes. De naampuzzel van Thijs heeft bijvoorbeeld een dino afbeeldingen en hebben we gekozen voor een blauw met groene kleurstelling. De naam Thijs hebben we met één hoofdletter en de rest kleine letters. Op school is hij ook zijn naam aan het leren op deze manier geschreven, dus het leek me handig om dezelfde schrijfwijze aan te houden.

Kortingscode

Wil jij ook zo’n leuke gepersonaliseerde naampuzzel? Ik kan je op naampuzzel.nl een korting geven van 10% met de code: naampuzzel_peggy10
Superleuk toch? Je kunt natuurlijk zo’n leuke naampuzzel ook als (kraam)cadeau weggeven. Laat je hieronder weten welke puzzel je kiest? Gewoon omdat ik benieuwd ben waar mijn lezers van houden.

One thought on “Je naam op een naampuzzel

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *