Ontdek de natuur met Natuurklets - Peggy Kegel

Ontdek de natuur met Natuurklets

Het is alweer maart. Het is nog best fris buiten, maar de zon schijnt volop en de narcissen en krokussen komen als paddestoelen uit de grond. De wereld ontwaakt. Het is weer tijd om lekker er op uit te gaan met dit mooie weer. Maak een heerlijke wandeling met de kids in het bos, park of op het strand. En om het nog leuker te maken, kun je nu de natuur ontdekken met Natuurklets.

Vragen en opdrachten voor buiten

Natuurklets is een invulboekje, waarin vragen en opdrachten staan, die je samen met je kind(eren) kunt invullen als je buiten in de natuur bent. Zo word je bewust van je omgeving. Welke ondergrond voel je aan je voeten? Of: Zoek iets wat ouder is dan jij. Echt heel grappig om te doen en nog leerzaam ook. Jouw kinderen zullen zich minder snel vervelen en worden vanzelf ‘opgeladen’ door de buitenlucht. En dat zorgt weer voor een gezellige sfeer en het gewoon samen zíj́n.

Natuurklets van Gezinnig

Gezinnig heeft meerdere kletsboeken uitgegeven, zoals: Slaapklets, Tafelklets, Emotieklets en nog veel meer. Thijs heeft bijvoorbeeld de checkpad van deze uitgever. Ook zet Gezinnig zit in voor een groenere wereld. Voor elk verkocht exemplaar van Natuurklets adopteren zij één vierkante meter natuur via EarthToday, een internationaal platform dat de aarde meter voor meter wil beschermen. Een supernuttig initiatief dus.

Opdrachten ook voor Thijs

Ook voor Thijs zijn dit leuke opdrachten. Hij zal ze heus niet allemaal kunnen uitvoeren, maar we kunnen het grootste deel wel samen doen. We gaan het binnenkort eens uitproberen. We vinden wandelen heerlijk. Het maakt met Natuurklets trouwens niet uit in welk jaargetijde je dit boekje gebruikt. Het is altijd en overal te gebruiken. Bestellen kan hier. Heb jij hem al?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *