Kleuren, stickeren en krassen op vakantie - Peggy Kegel

Kleuren, stickeren en krassen op vakantie

In augustus gaan we twee weken met de vouwwagen op vakantie in Nederland. Om onze Thijs van vijfeneenhalf jaar aan het spelen te houden, is het van belang om zoveel mogelijk verschillende soorten speelgoed aan te bieden. We hebben een tas met allemaal blokken van een soort schuim, waar hij mee kan bouwen en een waterbaan. Voor de werkjes aan tafel hebben we wat kleur-, sticker- en krasboeken gekregen van Uitgeverij Deltas.

Happy Coloring Vrolijke Dieren Kleurboek

Met dit vrolijke kleurboek kan Thijs zeker wel een tijdje vooruit. Vol met leuke diertjes, zoals kleine krabben op het strand, schattige hertjes in het bos, een mol in de moestuin en vinders in de bomen. Op de linkerpagina staat de tekening ingekleurd. Op de rechterpagina de in te kleuren tekening. Je kunt dit kleurboek hier bestellen.

Dino Sticker Parade en Dino Toverkrasblok

Thijs houdt van dino’s. We hebben meerdere stickerboeken, maar die met dino’s is altijd favoriet. Zo gaat hij vast heel veel plezier beleven aan dit stickerboek. Het zijn grote stickers voor de allerkleinsten, want ja, Thijs zit op een ontwikkelleeftijd van 2 a 3 jaar. De grote stickers zijn dan ook makkelijk te pakken en het lijken wel foto’s van dino’s, zo echt zien de plaatjes op de stickers er uit.

Het toverkrasblok zal nieuw zijn voor Thijs. In ieder geval heeft hij dat bij ons thuis nog nooit gedaan. Mooi dus om daar zijn aandacht mee vast te houden tijdens de vakantie op de camping. Met een zacht potlood kras je over de blaadjes en komen er de leukste dinoplaatjes naar voren. Er loopt nog een winactie voor deze twee Dino boekjes op mijn Instagram tot woensdag 27 juli a.s. Ben je te laat voor de winactie? Het Dino Stickerboekje en het Dino Toverkrasblok zijn online te verkrijgen.

Color & Stickerfun en Stickerpret Eerste Woordjes

Deze boekjes bespreek ik hier samen, omdat ze binnenkort ook samen in een winactie op mijn Instagram verschijnen. Het Color & Stickerfun boekje Coole Auto’s, staan vol met (jawel) coole auto’s. De auto-onderdelen staan op de stickers, die je dus elk op de juiste positie moet plakken. Ik verwacht dat dit nog wat te moeilijk zal zijn voor Thijs, maar goed, hij kan lekker plakken.

Het kleinste boekje is er eentje met herbruikbare stickers en kan jouw kindje zijn/haar woordenschat uitbreiden. Het kan naar hartelust kleuren en stickers plakken. Het heet Stickerpret Eerste woordjes en ook online te verkrijgen. Hou zolang mijn Insta in de gaten, want de winactie komt zeer binnenkort.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *