Nazomeren op de camping of in je tuin - Peggy Kegel

Nazomeren op de camping of in je tuin

Muurcirkels Zoedt

Het is bijna september en wat is het toch nog heerlijk buiten. Ik wil het liefst de hele dag in de buitenlucht zijn. Ik schrijf dit artikel zelfs terwijl ik aan de campingtafel zit. We zijn namelijk ruim 2 weken aan het nazomeren met de vouwwagen op Hoeve Bouwlust in Maasland. Dat is niet ver van ons huis en tóch waan je je in een totaal andere wereld. Je wordt ‘s morgens gewekt door de loeiende koeien, die staan te popelen om het land op te mogen en er lopen wat katten los rond, die even een rondje langs alle kampeerplekken doen om een aai te halen. Zo kneuterig gezellig.

Gezelligheid kent geen tijd

Op deze boerencamping zijn niet alleen kampeerplekken, maar ze hebben ook twee woodlodges. Voor als je wilt slapen in échte bedden. Zien er superschatting uit, maar ik mis nog iets. Ik zou deze woodlodges nog wat opleuken met bijvoorbeeld de muurcirkels van Zoedt. Er staan namelijk spreuken op, die perfect zouden passen in deze setting. Je kunt ze buiten of binnen hangen. Ik vind bijvoorbeeld de tekst: ‘Kom binnen en geniet’ hier heel erg passen of ‘Mijn favoriete plekje is in de zon’. Er zijn ook muurcirkels, waar een foto op staat. Zo kun je met een set van 3 muurcirkels de boel al heel wat sprekender maken.

Nazomeren of overwinteren in eigen tuin

Je kunt natuurlijk ook genieten in eigen huis of tuin. Misschien heb je een overkapping in je tuin, waar je met een haard of een heater de hele winter kunt vertoeven. Daar zou een wandcirkel van Zoedt ook niet misstaan aan de muur. Qua kleurstelling misschien leuk als het past bij de kussens van je loungebank. Het is maar helemaal wat bij je past.

We gaan nog niet naar huis

Wij blijven voorlopig nog even op de camping. De avonden en de nachten worden al wel wat frisser, maar we zitten dan lekker binnen en slapen onder een lekker dik dekbed. We hebben eventueel ook een kacheltje, maar nog niet nodig gehad. Thijs heeft het hier ook naar zijn zin. Eerst wilde hij niks weten wat de koeien, maar ondertussen aait hij ze stuk voor stuk. Zo leuk om die ontwikkeling te zien. Eerst moest hij heel erg kokhalzen van koeien- of paardenlucht. Zelfs de zweetvoetenlucht van het indoor speelpaleis maakte dat hij niet graag naar binnen ging. Tegenwoordig is dat al zoveel verbeterd, dat hij er soms even doorheen moet, maar daarna geen last meer heeft. De buitenlucht doet ons goed en vanaf hier gaat Thijs gewoon naar school, Patrick naar zijn werk en ik kan op elke plek mijn laptop neerzetten om te werken. Overdag dus lekker in de zon, heerlijk! Vanaf welke plek ben jij aan het nazomeren?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *