Mijn eerste 1000 woorden

Mijn eerste 1000 woorden

De zoveelste blog over een boek met de eerste woordjes. I know, maar ik kan er niet genoeg van hebben. Thijs praat nog niet, maar we blijven oefenen en er zit schot in. Je hoort al een paar extra klanken en woorden, die hij kan zeggen. En zolang er vooruitgang in zit, gaan we door. Ook natuurlijk, omdat lezen een leuke bezigheid is om samen te doen. Uitgeverij Deltas heeft een leuk kijkwoordenboek voor de allerkleinsten op de markt gebracht. En het heet, jawel…Mijn eerste 1000 woorden.

1000 woorden kijk-, lees en zoekwoordenboek

Mijn eerste 1000 woorden boek, doet me denken aan vroeger. Het is een lekker groot boek, waarin de plaatjes en woorden op een ouderwetse manier op de pagina’s verdeeld staan. De inhoud is opgesplitst in 3 categorieën, te weten: mijn dag, activiteiten en de wereld rondom mij. Zo kun je alle woorden leren van mijn dag, van opstaan tot naar bed gaan. Het onderwerp activiteiten heeft bijvoorbeeld veel woorden over sporten, muziek, circus en dierentuin. Bij de wereld rondom mij leer je de woorden van verschillende voertuigen, van de sterren of van uitjes naar het bos, platteland of de bergen. En dit is nog maar een greep uit de woorden, die er allemaal te leren zijn. Genoeg voor urenlang leesplezier. Mocht te laat zijn voor de winactie hieronder, dan kun je Mijn eerste 1000 woorden bestellen via Bol.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar van Mijn eerste 1000 woorden weggeven. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 26 november 2023
  • Na 26 november kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • Op 27 november wordt het boek verstuurd, zodat je deze nog vóór 5 december in huis hebt.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

3 thoughts on “Mijn eerste 1000 woorden

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *